Refincon

Refincon

- Sterren

Administratie- en Belastingadvies

  • Zelfstandig Professional
  • Nieuwe-Tonge

Mijn naam is Wiljo Reijnders en sinds begin 2022 werkzaam als zelfstandig financieel professional binnen het MKB. Ik ben sinds 2007 werkzaam in de fiscaliteit en de daaraan verbonden administratieve werkzaamheden. Eerst in het bedrijfsleven en de laatste jaren bij de Belastingdienst.

Ik houd mij vooral bezig met het ondersteunen van ondernemers op het gebied van boekhouding, fiscaliteit en salarisadministraties. Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. In de praktijk uit zich dit in een persoonlijke aanpak van de administratie en aangifte(s). Zo is de ene ondernemer vooral op zoek naar controle van zijn boekhouding en het verzorgen van de aangiftes en een andere ondernemer wil totale ontzorging. Beide soorten ondernemers kan ik helpen. Naast het verzorgen van administratieve werkzaamheden kan ik de ondernemer in het MKB ondersteunen bij al zijn fiscale aangelegenheden.

Voor kwaliteit en persoonlijke benadering bent u bij mij aan het juiste adres.

De Experts

Wiljo Reijnders

Wiljo Reijnders

Boekhouder en Fiscaal adviseur

Mijn naam is Wiljo Reijnders en sinds begin 2022 werkzaam als zelfstandig financieel professional binnen het MKB. Ik ben sinds 2007 werkzaam in de fiscaliteit en de daaraan verbonden administratieve werkzaamheden. Eerst in het bedrijfsleven en de laatste jaren bij de Belastingdienst. Ik houd mij vooral bezig met het ondersteunen van ondernemers op het gebied van boekhouding, fiscaliteit en salarisadministraties. Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. In de praktijk uit zich dit in een persoonlijke aanpak van de administratie en aangifte(s). Zo is de ene ondernemer vooral op zoek naar controle van zijn boekhouding en het verzorgen van de aangiftes en een andere ondernemer wil totale ontzorging. Beide soorten ondernemers kan ik helpen. Naast het verzorgen van administratieve werkzaamheden kan ik de ondernemer in het MKB ondersteunen bij al zijn fiscale aangelegenheden. Voor kwaliteit en persoonlijke benadering bent u bij mij aan het juiste adres.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Refincon


Werk je met Refincon samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Refincon heeft nog geen reviews