Rugdekking

Rugdekking

5,0 Sterren

Administratiekantoor - Interim finance

 • Kantoren netwerk
 • Prinsenbeek
 • Moneybird-ambassadeur

Rugdekking is een kleinschalig administratiekantoor welke ondersteuning biedt aan alle soorten rechtsvormen. Naast het werk als administratiekantoor is Rugdekking ook inzetbaar voor interim klussen.

De oprichter van Rugdekking, Victor Akkermans, is vanaf 2005 actief in de administratieve dienstverlening in verschillende rollen. Van accountant (2005 t/m 2008) tot controller van een corporate (2008 t/m 2016). Sinds 2017 is Victor Akkermans actief als zelfstandige financial.

Wanneer wij samenwerken heb jij altijd contact met Victor Akkermans. Dit kan op verschillende manieren zoals via de handige taken functie van Moneybird, whatsapp, email en de telefoon. Wij begrijpen dat jij als ondernemer overdag bezig bent om jouw business te bedienen dus het is ook mogelijk om ons buiten kantoor uren te contacten. Dit zijn vaak ook de momenten wanneer de “kleinere” ondernemer zijn administratie verwerkt en mogelijk ondersteuning nodig heeft van zijn Moneybird Expert.

Het periodiek inzichtelijk maken van de resultaten en balansposities is belangrijk en geeft de ondernemer rust. Wanneer de administratie periodiek is bijgewerkt draagt dit ook bij aan de doorlooptijd van de fiscale aangiftes. Wanneer de fiscale aangiftes tijdig zijn ingediend of tijdig inzichtelijk zijn gemaakt ben jij als ondernemer in control. Dit is het voornaamste doel van Rugdekking.

Victor Akkermans heeft ook de titel Fiscaal Adviseur (FA). De fiscale kennis wordt jaarlijks bijgewerkt door het volgen van studiebijeenkomsten Fiscale Actualiteiten. Is de expertise niet in huis dan wordt er vanuit het netwerk een specialist geraadpleegd.

Ondernemen ga jij voor een langere periode doen. Daarom is het belangrijk dat er een goede match is tussen de ondernemer en de boekhouder. Geïnteresseerd? Neem gerust contact op om te kijken of wij matchen.

De Experts

Victor Akkermans

Victor Akkermans

Boekhouder

Sinds 2005 actief als accountant (t/m 2008) en controller (t/m 2016). Sinds 2017 actief als zelfstandige boekhouder en interim finance. Benieuwd of wij matchen? Neem gerust contact op.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Rugdekking


Werk je met Rugdekking samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Willem van Kastel

  Van Kastel vastgoedinspecties

  5,0 Sterren

  Victor is een uitstekende boekhouder en altijd beschikbaar voor deskundig (fiscaal) advies. Wij werken al jaren met hem samen en kunnen hem zeker aanbevelen!

 • Joep van Meel

  Connix

  5,0 Sterren

  Uitstekende boekhouder. Erg proactief en betrokken en veel oog voor detail.

 • Joey Booy

  Joey Booy

  5,0 Sterren
  Review voor Victor Akkermans

  Victor is een enorm betrokken boekhouder die altijd klaarstaat om je verder te helpen. Hij is punctueel en komt zijn afspraken netjes na, een aanrader.

 • Webwolves

  Webwolves

  5,0 Sterren
  Review voor Victor Akkermans

  Victor is een echte vakman die zijn vak verstaat. Hij denkt mee en snapt hoe diverse bedrijven werken. Persoonlijk hadden we veel vragen over hoe een basis administratie eruit moet zien. Victor was hierbij meer dan bereid om uitleg te geven. Dus een echte adviseur die met je mee denkt om je financiële voordelen mee te behalen!