RVT-Finance

RVT-Finance

5.0 Sterren

Boekhouder en Belastingconsulent

Contact

Maak kennis met RVT-Finance

Heemstede Zelfstandig Professional

Mijn naam is Rogier Teunissen, ik ben eigenaar van RVT-Finance, gespecialiseerd in de administratie via Moneybird, de BTW- en de IB aangifte.

Na een dienstverband van ruim 40 jaar in de financiële administratie, waarin ik een schat aan kennis en ervaring heb opgedaan, maak ik gebruik van de pensioenregeling. Het administratieve wereldje blijft mij fascineren en mijn aandacht trekken. Ik volg de ontwikkeling van de automatisering met veel belangstelling. Toen ik in aanraking kwam met Moneybird werd ik enthousiast over de software waarmee iedere ondernemer zijn/haar administratie gemakkelijk kan bijhouden.

Ik heb mij gespecialiseerd als Moneybird Expert, met mijn onderneming RVT-Finance help ik ondernemers met veel plezier bij het opzetten en verbeteren van hun boekhouding. Inmiddels heb ik zo’n 50 administraties goed op de rails gezet. Iedere boekhouding is op moderne en eenvoudige wijze via Moneybird bij te houden, zolang je deze maar goed inricht en de wet- en regelgeving correct toepast, daarin kan ik als Moneybird Expert, Boekhouder en Belastingconsulent je goed van dienst zijn.

Nadat ik ook jouw administratie op de rails heb gezet, help ik je om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de software, zodat je minder tijd kwijt bent aan de administratie en je aandacht kan richten op jouw Core business. Ik kan als je dat wilt jouw boekhouding maandelijks monitoren, de BTW aangifte verzorgen of je hiermee op weg helpen. Ik ben er voor jouw Moneybird inhoudelijke vragen met snelle reactie, adviseer je in jouw ondernemerschap, verzorg de jaarafsluiting, de aangifte Inkomstenbelasting of de aanlevering van de financiële gegevens daarvoor.

Neem gerust contact met mij op voor nadere informatie en mogelijkheden.


Diensten
In huis
 • Allround mkb boekhouder
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Invoer boekhouding
 • Jaarrekening
 • Software inrichting administratie
 • Startersbegeleiding

Prijsstelling
 • Gemiddelde prijs: €40.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Afrekenen op basis van vaste prijs
Organisatie

De Experts

 • Rogier Teunissen

  Rogier Teunissen

  Boekhouder & Belastingconsulent

  Ik help de administratie op orde te brengen, zodat je gelijk kunt profiteren van al het gemak Moneybird jou te bieden heeft. Ik monitor jouw administratie en verzorg indien gewenst de IB aangifte.

Recensies

11 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van RVT-Finance
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Frank van Hulst · Photo Frank · 10-11-2023 5.0

  Staat altijd klaar voor vragen en je ontvangt uitgebreid advies. Super fijne en heldere communicatie.


 • Fairley van Meeuwen · Bouwbedrijf van Meeuwen · 10-09-2023 5.0

  Wij zijn erg tevreden over de verleende diensten van Rogier (RVT-Finance). Zo zijn al onze Moneybird vragen betreft onze boekhouding beantwoord naar alle tevredenheid. Wij kunnen dan ook Rogier aan eenieder van harte aanbevelen!


 • Menno Opheikens · CHMO sales · 08-01-2023 · Review voor Rogier Teunissen 5.0

  Wij zijn beginnende ondernemers zonder enig verstand van boekhouding. Aan het begin dachten we dat we de boekhouding wel zelf konden regelen, maar dit werd al snel chaotisch en leverde ons veel stress op. Na enig research gedaan te hebben kwamen we bij Rogier uit. Hij heeft ons vanaf begin goed geholpen en alles op orde gebracht. Hij heeft door zijn ervaring ons ook veel adviezen kunnen geven en herinnert ons er altijd aan als er een deadline is voor de belasting oid. Qua communicatie gaat het altijd super snel en soepel en reageert hij snel en duidelijk op onze vragen. Nu loopt onze boekhouding gesmeerd en hebben we er, door Rogier, geen omkijken meer naar. Kortom, we zijn er dankbaar en tevreden met Rogier zijn hulp. Top samenwerking!


 • Wesley van Eijndhoven · Wesley van Eijndhoven · 12-04-2022 · Review voor Rogier Teunissen 5.0

  Ik ken niemand die zo behulpzaam en vakbekwaam is als Rogier. De beste keuze die ik het afgelopen jaar heb gemaakt, is misschien wel het gaan samenwerken met Rogier. Al die tijd die ik voorheen in mijn boekhouding moest stoppen, is nu verleden tijd. Rogier help me waar nodig, geeft me concreet advies en zet dingen recht waar ik ze krom heb gezet. Ik kan echt niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor zijn hulp.


 • Alexia Ronda · AR Professionele Diensten · 21-02-2022 · Review voor Rogier Teunissen 5.0

  Na mijn boekhouding uitbesteed te hebben aan een bedrijf (met slechte ervaring) ben ik een klein jaar geleden overgestapt op Moneybird en zo ook uitgekomen bij Rogier. Boekhouding is niet mijn ding, maar door de slechte ervaring deed ik het liever zelf. Ik zocht wel wat ondersteuning en die vond ik, zeer positief, bij Rogier van RVT Finance. Hij heeft voor mij mijn boekhouding weer helemaal up-to-date gemaakt, ook van de afgelopen jaren en heeft met handige inrichtingen en workflows ervoor gezorgd dat veel automatisch voor me geregeld wordt. Hij houdt mijn boekhouding in de gaten en laat het weten als hij tips heeft om zaken beter te doen. Hij pakt ook pro-actief zaken voor me op om uit te zoeken voor de belastingen. Als ik een vraag heb reageert hij erg snel en helder. Ik heb nu voor het eerst in jaren het gevoel dat ik grip heb op de boekhouding en dat is vooral door de ondersteuning die Rogier biedt. Ik raad echt aan om met hem in gesprek te gaan om te kijken wat hij kan betekenen.


 • Anne Marie van der Lande · DTD Cosmetics Agency · 06-01-2022 · Review voor Rogier Teunissen 5.0

  Rogier heeft mij geweldig geholpen mijn administratie op orde te krijgen. Dankzij rogier heb ik weer grip en overzicht op mijn administratie. Rogier is zeer behulpzaam, gedreven, en geduldig en heeft goed overzicht van wat er moet gebeuren. Mijn administratie is nu niet meer een blok aan mijn been maar een positief onderdeel van ondernemen. Een super waardevol resultaat. Bovendien kreeg ik dankzij Rogier een flink bedrag aan belasting en BTW terug waardoor hij zichzelf alweer ruim terugbetaald heeft.


 • Thijs Bolle · Thijs Bolle · 26-04-2021 · Review voor Rogier Teunissen 5.0

  Van analoog boekhouden ben ik dit jaar overgestapt naar digitaal via Moneybird. Het proces van wennen en invoeren is met de duidelijke en overzichtelijke hulp van Rogier enorm bespoedigd. Rogier is flexibel en goed bereikbaar voor een korte vraag. Ik ben binnen een zeer korte tijd up to date met het digitaal boekhouden van Moneybird wat mij meer tijd gaat opleveren voor andere dingen.


 • Brigitte Schiering · Content4Bizz · 05-04-2021 · Review voor Rogier Teunissen 5.0

  Rogier van RVT-Finance is een zeer betrokken, oprecht geïnteresseerde en aardige boekhouder/accountant/belastingadviseur, die meer doet dan strikt noodzakelijk is. Ik heb veel aan hem. Hij zorgt er niet alleen voor dat mijn gehele administratie klopt, maar denkt ook mee en geeft advies. Iets waar ik naar op zoek was, maar nog niet eerder gevonden had! Daarnaast begrijpt hij dat je als ondernemer dagelijks allerlei ballen in de lucht moet houden en je eigen klanten moet bedienen en administratieve taken daardoor weleens naar de achtergrond schuiven. Door dit empathische vermogen gaat hij als het ware op jouw stoel zitten en bedenkt een oplossing voor jouw probleem. Die oplossing is, dat hij er met slimme handigheidjes voor zorgt dat jij veel zaken sneller (automatischer) kunt laten verlopen. Hij deelt de informatie in uitleg video's, zodat je altijd nog kan kijken hoe het ook al weer moest. Daarnaast denkt hij ook commercieel mee. Zodat je eenvoudig kan zien waar je meeste omzet vandaan komt bijvoorbeeld. Van welke klant en van welke dienst. Op deze manier is boekhouding voor mij veel leuker geworden. Ik haal er tenslotte veel meer uit! Dank Rogier!


 • Pascal · SP Products · 04-03-2021 · Review voor Rogier Teunissen 5.0

  Rogier is een vriendelijke man met passie voor zijn werk! Naast zijn jarenlange ervaring in de boekhouding weet hij ook veel van Moneybird en wilt je graag de handigheidjes uitleggen. Niet alleen de nauwkeurigheid qua werk maar vooral het coachen en uitleggen van bepaalde aspecten waardeer ik het meest.


 • Paul Deen · Paul A. Deen Consulting · 10-01-2021 · Review voor Rogier Teunissen 5.0

  Fijn samen gewerkt met Rogier, goede hulp


 • Fons van Loon · F.v.L. Montage · 01-10-2020 · Review voor Rogier Teunissen 5.0

  Rogier, is een zeer goede vakbekwame adviseur, komt altijd zijn afspraken na en ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Ik hoop ook in de toekomst nog heel veel van zijn diensten gebruik te maken.