RY Adviseurs

RY Adviseurs

5.0 Sterren

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met RY Adviseurs

Nieuwegein en Amersfoort < 10 co-workers Moneybird-ambassadeur

De oprichters van RY Adviseurs zijn Yannick Goedhart & Ruben Fokkenrood. Beide hebben zij een economische opleiding genoten en wilden hun kennis graag in de praktijk toepassen.

We hebben al veel ondernemers mogen helpen bij hun administratie en belastingaangiftes. Wij zijn erg gemotiveerd om onszelf verder te ontwikkelen en zo het beste voor de ondernemers te kunnen betekenen. We hebben connecties met fiscalisten en belastinginspecteurs, zo blijven wij altijd up-to-date en kunnen wij het beste uit de belastingaangiftes en administratie halen.

Onze missie is het bijstaan van ondernemers en het wegnemen van randzaken. Ondernemers willen ondernemen en een vak uitoefenen. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten zich vol kunnen richten op hun specialiteit en zich geen zorgen hoeven te maken over administratieve en fiscale vraagstukken. Om onze klanten kosten te laten besparen, werken wij vanuit huis, zodat er geen kosten voor dure kantoorpanden betaald hoeven worden. Ook komen wij geregeld bij onze klanten thuis, dit bespaart hun tijd en geld, die zij dan weer aan hun onderneming kunnen spenderen.

Om onze klanten te begeleiden bij de dagelijkse gang van zaken, krijgen onze klanten één vast contactpersoon. We zijn goed te bereiken via e-mail, telefoon of WhatsApp.


Diensten
In huis
 • Invoer boekhouding
 • Jaarrekening
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
Door derden
 • Salarisadministratie

Prijsstelling
 • Afrekenen op basis van abonnementen
Organisatie

De Experts

 • Ruben Fokkenrood

  Ruben Fokkenrood

  Boekhouder/ Financieel Adviseur

  Wat ik zo mooi vind aan mijn vak is dat ik mensen en bedrijven mag bijstaan in het realiseren van persoonlijk en zakelijk succes, maar er ook mag zijn als het wat minder gaat. Als boekhouder zijn wij de rots van jouw onderneming. Zo ben ik er om jou te ontzorgen en verder te helpen.

 • Yannick Goedhart

  Yannick Goedhart

  Boekhouder

  Mijn naam is Yannick Goedhart en ik ben woonachtig in Nieuwegein. Wat mij motiveert als persoon, is het helpen van mensen en ondernemers met mijn kennis en vaardigheden. Hier is de ambitie ontstaan om boekhouder te worden. Ondernemers willen hun vak en passie uitoefenen en niet te veel tijd kwijt zijn aan administratieve en fiscale vraagstukken. De relatie met de klant vind ik heel belangrijk, de communicatie is laagdrempelig en informeel.

Recensies

10 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van RY Adviseurs
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Anoniem · 11-09-2023 5.0

  Uitstekende partij, zowel boekhoudkundig als fiscaal.


 • Nance van Heck · LieverVrij · 11-07-2023 3.5

  Met grote tevredenheid zit ik al geruime tijd voor mijn administratie bij RYadviseurs. Zowel bij de verhuizing (ingewikkeld aankoopproces), als bij veranderingen binnen mijn onderneming wordt er altijd én snel gereageerd en gehandeld.


 • Britt Nijkamp · Britt Nijkamp · 19-04-2023 · Review voor Yannick Goedhart 5.0

  Ik ben ontzettend blij met RY Adviseurs. Mijn vragen worden goed behandeld, het contact verloopt soepel en de financiële zaken worden op tijd en zeer netjes afgehandeld.


 • Beaumar · BeauMar · 19-04-2023 · Review voor Yannick Goedhart 5.0

  Top samenwerking met Yannick, hij denkt mee en legt goed uit wat er moet gebeuren en is gebeurd.


 • Paul Folmer · Health Elements · 31-08-2020 · Review voor Yannick Goedhart 5.0

  Als je wilt groeien in met je bedrijf heb je een team van specialisten en vakmensen nodig die je helpen daar te komen waar wil zijn. Zo had ik iemand in mijn team nodig voor mijn boekhouding die verstand heeft van Moneybird, iemand die mee denkt met mij en voor mij. Ik zocht iemand die mij in begrijpbare taal kan uitleggen hoe ik ervoor sta en mij adviseert. Zo kwam ik bij Yannick Goedhart van RY adviseurs uit. Waar ik niet 1 maar 2 mannen kon toevoegen aan het team. Fantastisch! Het is voor mij nog nooit zo helder en begrijpbaar geweest als dat het nu is. Yannick heeft er voor gezorgd dat boekhouding leuk is geworden! Dus als jij dat ook wil en zoek je iemand voor jouw dreamteam, dan moet je Yannick hebben!


 • Selina van Loon · Studio Ubud · 29-06-2020 · Review voor Ruben Fokkenrood 5.0

  Ruben is deskundig, neemt de tijd voor al je vragen en is zeer professioneel. Een enthousiaste boekhouder die plezier heeft in zijn werk. Daarnaast ervaar ik de communicatie met Ruben als zeer prettig. Ik kan Ruben aanbevelen als je op zoek bent naar een betrouwbare boekhouder die met de ondernemer meedenkt.


 • Eldridge Asmus · Elderidge Asmus horeca · 15-06-2020 · Review voor Ruben Fokkenrood 5.0

  Ruben doet al jaren mijn boekhouden. Zeer kundig en kan al mijn vragen beantwoorden.


 • Caroline Michelet · Caroline Michelet · 15-06-2020 · Review voor Ruben Fokkenrood 5.0

  Met Ruben samenwerken is heel fijn. Wat begon met een vraag over Moneybird heeft er toegeleid dat Ruben momenteel mijn gehele boekhouding doet. Je kunt altijd bij hem terecht met vragen en deze worden gelijk beantwoord. Ruben heeft veel kennis over zoveel boekhouding als financieel advies voor de langere termijn. Ik zou Ruben zeker aanraden als boekhouder (of voor tijdelijk advies), niet alleen voor het op orde brengen van jouw boekhouding maar ook voor een blik in de toekomst, huis kopen, pensioen, etc. Ruben helpt je er graag bij!


 • Bas van Maanen · Bas van Maanen · 15-06-2020 · Review voor Ruben Fokkenrood 5.0

  Ik zocht een accountant die meedenkt, flexibel is en waarbij je makkelijk met vragen terecht kan. Bij Ruben zit je dan aan het goede adres. Daarnaast is hij op tijd met de aangifte en heb je snel antwoord. Zeker aan te raden!


 • Ricardo Kreeft · SDvloeren · 15-06-2020 · Review voor Ruben Fokkenrood 5.0

  Vanaf het begin heb ik Ruben als boekhouder. Waar voor ons alles onbekend was, wist ruben ons duidelijkheid en overzicht te geven in alle wirwar van vragen. Alle vragen over de boekhouding kunnen we gemakkelijk appen of doorbellen. Met erg snelle reactie. Hij bestempeld een vraag nooit als "dom", maar neemt de tijd het je uit te leggen. Al moet dit soms 4x. Erg tevreden dus en zeker een aanrader.