SDJ Finance

SDJ Finance

4,5 Sterren

Digitaal Administratiekantoor

 • Kantoren netwerk
 • Zoetermeer, Den Ilp, Zwartewaal en Alphen aan den Rijn

Ben jij ZZP-er, freelancer, online ondernemer of ben jij klaar voor een B.V.? Wil jij antwoord op de vragen wat je nog kan doen voor meer belastingvoordeel en pro-actief advies van een financieel adviseur? Wil jij sparren met een jonge, frisse ondernemer over jouw business die toevallig ook goed is in administratie en finance? Met daarbij natuurlijk de 10 jaar+ ervaring in het vak en als ondernemer?

Dan zijn wij een goede MATCH!

De strakke, geautomatiseerde processen bij SDJ Finance zorgt dat de administratie vlot geregeld is waardoor er tijd overblijft om je inhoudelijk, proactief te adviseren.

En dat voor een betaalbaar budget. Zoals het hoort.

Laten we een digitaal bakje koffie doen!

De Experts

Kim van Roon

Kim van Roon

Boekhouder

Hi ambitieuze ondernemer! Ik ben Kim en met vestiging SDJ Finance Zwartewaal help ik jou graag bij de inrichting, verwerking, controle en automatisering van je administratie.

Sabine de Jong

Sabine de Jong

Eigenaar

Ondernemer op 1 en boekhouder op 2. Het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Pragmatisch, Jip&Janneke taal en pro actief zijn mijn kenmerken en die ik ook stimuleer bij de andere kantoren

Lisanne Luiten

Lisanne Luiten

Boekhouder

Hoi (zorg)ondernemer, Geen tijd meer verspillen aan administratieve rompslomp? Ik ben Lisanne van SDJ Finance Den Ilp en sta klaar om jouw boekhoudzorgen weg te nemen. Van controle tot totale ontzorgi

Marina van Wijk

Marina van Wijk

Boekhouder

Ik ben er voor jou en de administratie van je eenmanszaak of BV. Ik heb daarnaast extra veel kennis van de bouwsector. Of je nou loodgieter, schilder of installatietechnicus bent, bij mij zit je goed!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van SDJ Finance


Werk je met SDJ Finance samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

4,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Wim ten Hoff

  East103 B.V.

  4,5 Sterren
  Review voor Kim van Roon

  Kim heeft de boekhouding helder ingericht en legt ook helder uit welke handelingen er gedaan zijn. Daarnaast is ze transparant in het stellen van verwachtingen. We hebben fijn samen gewerkt.