SHS Boekhouding en Belastingadvies

SHS Boekhouding en Belastingadvies

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Amstelveen

Als gedreven en ambitieuze ondernemer wil jij je focussen op jouw bedrijf, niet op je boekhouding. Geen zorgen over de administratie of fiscale zaken. Je wilt een boekhouder die met je meedenkt en die met de juiste kennis en ervaring het optimale uit jouw administratie weet te halen. Een vaste contactpersoon waar je terecht kunt bij vragen en voor kundig advies. Persoonlijk, betrouwbaar & resultaatgericht. Dát is SHS Boekhouding en Belastingadvies.
Met meer dan 16 jaar ervaring verzorgen wij de boekhouding, administratie en belastingzaken tot in de puntjes. SHS als jouw boekhouder? Dan weet je zeker dat je administratie klopt, altijd up-to-date is en je geen fiscale voordelen misloopt.

De Experts

Sheida Salavati

Sheida Salavati

Belastingadviseur/Boekhouder

Beste ondernemer, Mijn naam is Sheida Salavati. Als (fiscaal) adviseur streef ik naar het beste resultaat en een hoge klanttevredenheid. Ik heb gemerkt dat er veel behoefte is aan adviseurs met empathisch vermogen, iemand die meedenkt en verder kijkt dan alleen de cijfers. Naast mijn studies Bedrijfseconomie en Register Belastingadviseur heb ik sinds 2006 bij diverse accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren ervaring opgedaan. Samen met een professioneel team verzorg ik alle administratieve en fiscale zaken voor jouw bedrijf. Een adviseur-plus, zeg maar! Wil je jouw administratie uitbesteden? Heb je een succesvol bedrijf opgebouwd en hecht je waarde aan kwaliteit en professionaliteit? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van SHS Boekhouding en Belastingadvies


Werk je met SHS Boekhouding en Belastingadvies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Rising Solutions

  Rising Infratechniek B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Sheida Salavati

  Sheida is een competente adviseur met heldere communicatie, solide vakkennis en een betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken. Haar duidelijke uitleg helpt me om de complexe wereld van boekhouding en belastigen te begrijpen, terwijl haar expertise ervoor zorgt dat mijn financiële zaken goed worden beheerd. Ik waardeer haar punctualiteit en toewijding om deadlines te halen. Sheida is een waardevolle partner die me gemoedsrust geeft in mijn financiële activiteiten.