Stellar Tax Advice

Stellar Tax Advice

- Sterren

Fiscalisten en Administratieconsulenten

  • > 10 co-workers
  • Haarlem

Naast dat wij je adviseren over fiscale kwesties bieden wij ook de mogelijkheid om jouw financiële administratie (gedeeltelijk) onder te brengen bij Stellar. Laat ons jouw financiële administratie verwerken en houd zo meer tijd over om te doen wat je het liefste doet, namelijk ondernemen. Door onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het vak kunnen wij voor jou een efficiënte oplossing inrichten, afgestemd op jouw onderneming en wensen. Lees meer over onze administratieve service.

Naast dat wij je adviseren over fiscale kwesties bieden wij ook de mogelijkheid om jouw financiële administratie (gedeeltelijk) onder te brengen bij Stellar. Laat ons jouw financiële administratie verwerken en houd zo meer tijd over om te doen wat je het liefste doet, namelijk ondernemen. Door onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het vak kunnen wij voor jou een efficiënte oplossing inrichten, afgestemd op jouw onderneming en wensen.

Wij bekijken jouw zaak altijd vanuit een breed perspectief: alle relevante rechtsgebieden, privé en zakelijk, nu en in de toekomst. Op basis daarvan krijg je een optimaal én uitvoerbaar advies. Ook begeleiden wij de implementatie en houden het advies vervolgens up-to-date.

De Experts

Suzanne Brouwer

Suzanne Brouwer

Tax Compliance Medewerker

Erkend Moneybirdadviseur, held in verwerken van administraties en zorgt ervoor dat onze cliënten volledig compliant zijn voor de belastingen.

Deniz Yasar

Deniz Yasar

Financieel en Fiscaal Adviseur

Register Belastingadviseur, Financieel Consultant en Partner van Stellar Tax Advice.

Mehmet Can Kutuk

Mehmet Can Kutuk

Assistent Tax Compliance

Met veel plezier bereid ik de fiscale aangiften van onze klanten van Stellar voor. Ook verwerk ik graag de administraties van klanten van Stellar.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Stellar Tax Advice


Werk je met Stellar Tax Advice samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Stellar Tax Advice heeft nog geen reviews