Storm Boekhouding

Storm Boekhouding

5,0 Sterren

Boekhouder

 • Zelfstandig Professional
 • Strijen
 • Moneybird-ambassadeur

Met mijn bedrijf richt ik me voornamelijk op ondernemers die écht iets te vertellen hebben of iets bij willen dragen in de wereld. Deze ondernemers hebben een enorme passie voor wat ze doen, iets waar ik mij helemaal in kan vinden. Veel van deze ondernemers vinden de financiële kant van het runnen van hun bedrijf wat minder leuk ;) En dat is nu juist waar mijn passie ligt!

Ik vind het belangrijk om de administratie inzichtelijk en begrijpelijk te maken voor de ondernemer. Je mag mij dus ook alles vragen, ik leg het je met liefde uit, al moet het 10 keer en in Jip & Janneke-taal. Wil je niet per se het naadje van de kous weten maar gewoon een tot in de puntjes verzorgde administratie, zonder gedoe? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn sterke punten zijn dat ik enorm benaderbaar ben, geen stoffige, statige boekhouder maar iemand waar je echt mee kan levelen en waar je je helemaal op je gemakt voelt, zo wordt administratie bijna leuk! Daarnaast heb ik natuurlijk een enorme schat aan ervaring op het gebied van ondernemen, dus niet alleen de financiële kant, maar echt alles wat er bij het runnen van een bedrijf komt kijken. Ook daarover adviseer ik graag en ben ik een vraagbaak en sparringpartner. Bijna een boekhouder meets businesscoach dus.

Mijn specialisme ligt bij het verzorgen van de complete boekhouding, inclusief alle belastingaangiftes, voor ZZP & MKB. Daarnaast adviseer ik ondernemers ook in andere ondernemer-gerelateerde vraagstukken.

Ik werk volledig online, heb dus geen fysiek bezoekadres. Veel contact gaat via de mail, waarop ik altijd snel reageer. Wanneer klanten graag iets uitgebreid willen spreken, drinken we gezellig een kop koffie via Zoom. Klanten kunnen hiervoor gebruik maken van de planner op mijn website om zo zelf een dag + tijdstip uit te kiezen wat voor hen handig uit komt.

Ik heb er voor gekozen niet standaard telefonisch bereikbaar te zijn, omdat ik graag de tijd wil nemen de vragen van mijn klanten echt goed te beantwoorden en wanneer mijn telefoon gaat wanneer ik in de supermarkt loop of op het schoolplein sta, is dat wat lastig. Klanten kunnen altijd een belverzoek sturen, dan bel ik hen op een rustig moment wat ons beiden uitkomt en kunnen we uitgebreid overleggen.

Ik geloof dat MoneyBird en daarmee het online boekhouden (en werken!) in het algemeen echt de toekomst heeft. Ik heb mijn bedrijf heel bewust zo ingericht dat ik volledig locatie onafhankelijk kan werken, wat mij enorm flexibel maakt. Ben ik dan nu in een camper door Europa aan het trekken? Helaas niet, want ik heb nog een schoolgaand kind ;) Maar dan nog zorgt het online werken ervoor dat mijn bedrijf en mijn privéleven perfect te combineren zijn, waardoor ik een hele gelukkige ondernemer ben. Dat merk je wanneer je met mij samenwerkt, en dat is waar ik jou ook naartoe wil begeleiden met een sterke financiële basis!

De Experts

Lilianne Boudewijns

Lilianne Boudewijns

Boekhouder

Hoi! Ik ben Lilianne. Geboren en getogen in de Hoeksche Waard -één van de Zuid-Hollandse eilanden- groeide ik op met m’n voeten in de klei. Ik was een buitenmeisje, altijd in bomen aan het klimmen, fikkies aan het stoken en veel tussen de dieren te vinden. In groep 2 leerde ik mezelf lezen en begon ik de complete dorpse bibliotheek te verslinden. En die grenzeloze nieuwsgierigheid is nooit meer overgegaan. Na het Gymnasium begon ik met de studie Music Management aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hier leerde ik hoe je een zooitje ongeregeld -namelijk een band, of andersoortige creatievelingen- financieel, juridisch, planmatig en marketingtechnisch gezien op de rit krijgt en vooral, houdt. Een hele waardevolle basis, die ervoor heeft gezorgd dat ik heel goed ben geworden in de zakelijke kanten van het leven, maar tegelijkertijd nooit de schoonheid en de eigenheid van mensen, situaties en processen uit het oog verlies. Na 10 jaar ondernemer te zijn geweest met inmiddels 3 succesvolle bedrijven op de teller, voelde ik toch dat er iets miste. Wat ik deed vond ik leuk, maar ik was pas écht in mijn element als ik heerlijk mijn administratie tot in de puntjes op orde aan het maken was. En toen viel het spreekwoordelijke kwartje: Daar ligt mijn passie en daar liggen mijn talenten! En zo werd Storm geboren :) Ik geloof niet in kant en klare oplossingen, dus hoewel de prijs voor ieder abonnement hetzelfde is, stem ik mijn werkwijze echt af op jouw wensen en jouw bedrijf. Samen nemen we jouw administratie onder de loep en ik zorg ervoor dat alles gaat lopen als een zonnetje en je nooit meer achter de feiten aan loopt. Zoek je dus naar een boekhouder, vraagbaak, sparringpartner, mede-brainstormer en boekhoud-nerd die jouw administratie volledig uit handen neemt en je helpt je financiële doelen te behalen? Neem dan vooral contact op! Lucht je hart, vertel me wat je nodig hebt en samen gaan we aan de slag.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Storm Boekhouding


Werk je met Storm Boekhouding samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Zeer prettige samenwerking en erg tevreden. Storm Boekhouding is vakkundig, reageert snel en tijdig met indienen omzet belasting en jaaraangifte.

 • Niyireth Koelmans

  NIYI Photography

  5,0 Sterren

  Lilianne is voor mij een geschenk uit de hemel. Met haar kennis en organisatorisch vermogen zorgt zij er voor dat de administratie van mijn bedrijf op orde is, zonder dat ik er veel voor hoef te doen. De samenwerking met haar geeft mij rust en tijd om mij bezig te houden met de kanten van mijn onderneming waar ik wél goed in ben. Lilianne is punctueel, razendsnel, benaderbaar, professioneel en ook gewoon een heel leuk persoon. Ik kan haar van harte aanbevelen aan ondernemers die geen zorg willen hebben aan hun administratie en aangiftes. 10/10

 • Niyireth Koelmans

  NIYI Photography

  5,0 Sterren
  Review voor Lilianne Boudewijns

  Lilianne is een topper. Ik kwam bij haar terecht toen ik op zoek was naar een boekhouder die mijn belevingswereld en mijn bedrijf begrijpt. We hadden bij het kennismakingsgesprek meteen een klik en sindsdien is het heel fijn samenwerken! Lilianne reageert vrijwel onmiddellijk op e-mails, verwerkt administratie en aangiftes razendsnel, en ze kan dingen goed uitleggen in lekentaal. Het is om al deze redenen ontzettend fijn om je administratie aan haar uit handen te geven. Bij Lilianne weet je dat alles netjes en gestructureerd gebeurt, met een menselijke touch. Je kunt het niet beter treffen.

 • Spotlight Webdesign

  Spotlight Webdesign

  5,0 Sterren
  Review voor Lilianne Boudewijns

  Sinds een paar maanden werken wij samen met Lilianne en hier hebben wij nog geen seconde spijt van gehad! We hebben eerst zelf de boekhouding bijgehouden, maar hier ging enorm veel tijd en energie in zitten. De boekhouding werd er een berg waar we tegen op zagen. Tegen het doen van inkomstenbelasting hebben wij besloten een boekhouder te nemen. We kwamen toen in contact met Lilianne. En wat zijn we nog steeds blij met haar! Binnen no time had ze onze boekhouding op orde en de inkomstenbelasting was gedaan. Ze werkt snel, houdt de boekhouding goed bij, communiceert duidelijk en denkt met je mee. Kortom: een echte professional.

 • Celina Groothuizen

  Celina Groothuizen Trainingen en

  5,0 Sterren
  Review voor Lilianne Boudewijns

  Ik ben bij Lilianne terecht gekomen als beginnend ondernemer. Ze ondersteund mij is mijn boekhouding maar ook in het zakelijke stuk! Superfijn en ze werkt heel snel. Mijn administratie in moneybird is altijd kloppend en Lilianne is superfijn en vriendelijk in haar communicatie. Ik zou haar niet meer willen missen als kleine ondernemer

 • Anne Loosveld

  Anne Loosveld

  5,0 Sterren
  Review voor Lilianne Boudewijns

  Lilianne is echt de allerbeste in moneybird! Mijn boekhouding is op ieder moment van de maand helemaal up to date, ze houdt het overzicht maar stelt ook zelf actief voor om herinneringen te versturen als er debiteuren open staan. Als ik zelf btw buitenland vragen heb denkt ze mee. Lilianne is echt de allerbeste! Ik raad haar iedereen aan!