Tax Supply Bedrijfsadministraties BV

Tax Supply Bedrijfsadministraties BV

- Sterren

Boekhoudkantoor

  • < 10 co-workers
  • Eindhoven

Tax Supply Bedrijfsadministraties richt zich vooral op de zelfstandige ondernemers, die graag touwtjes in handen willen hebben en houden en vooral deskundig advies wensen bij het voeren van hun administratie. Wij zijn binnen een creatieve hub in Eindhoven gevestigd en hebben nauw contact met het bedrijfsleven.

Samenwerking, automatisering en vereenvoudiging van administratieve processen, waarbij de klant wordt ontzorgd, staat bij ons centraal.
Door partner samenwerkingen op verschillende vakgebieden, hebben wij altijd de nodige kennis in huis. Ook bij zeer specifieke vraagstukken.

Contact met onze klanten onderhouden wij zowel via tools binnen de administratiesoftware, telefonisch als per email. Fysiek contact is altijd op afspraak mogelijk.

Wij werken met verschillende softwarepakketten, hebben veel ervaring en een breed samenwerkingsnetwerk. Hiermee kunnen wij iedere ondernemer (ongeacht zijn/haar rechtsvorm), bij ieder vraagstuk, binnen verschillende belastingvormen naadloos ondersteunen.

O.a. door onze samenwerkingen hebben wij bij complexe vraagstukken altijd een sparringspartner binnen handbereik. Houden goed contact met brancheorganisaties, intermediairs en onze accountmanager binnen de Belastingdienst. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze kennis op pijl blijft, wij op de hoogte zijn van overheidsplannen en ontwikkelingen die mogelijk impact hebben op de situatie of plannen van onze klanten.

www.taxsupply.nl

De Experts

Mathias Sokolowski

Mathias Sokolowski

Boekhouder

Van jongs af aan hield ik mij al bezig met cijfers. Dat daar mijn passie lag, was al vroeg duidelijk. In mijn loopbaan heb ik verschillende managementfuncties bekleed, maar financieel management, reporting en daaraan gerelateerde taken, spraken mij het meest aan. Het aanbrengen van structuur, organisatie, regelmaat en toepassing van communicatie en automatiseringstools om zo efficiënter te kunnen werken, zorgen ervoor dat onze klanten beter én up-to-date inzicht hebben in hun resultaten, om zo beter te kunnen plannen voor de toekomst. Door technologische veranderingen en versimpeling van wet/regelgeving, blijven wij in beweging en passen onze diensten op de behoefte van de markt aan. Ontwikkelen nieuwe vormen van samenwerking en richten onze processen efficiënter in om zo meer tijd over te houden voor persoonlijk contact met onze klanten. Door de brede kennis op verschillende vakgebieden, kunnen wij onze klanten breder adviseren/begeleiden dan alleen op het gebied van administratie en boekhouding. Door persoonlijk contact hebben wij een beter beeld van de ondernemer en wat hem/haar bezighoudt. Hierdoor kunnen wij de opgebouwde kennis en netwerk gebruiken om onze klanten een stap dichterbij hun doel te brengen of naar een hoger niveau te tillen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Tax Supply Bedrijfsadministraties BV


Werk je met Tax Supply Bedrijfsadministraties BV samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Tax Supply Bedrijfsadministraties BV heeft nog geen reviews