Tielemans Administraties

Tielemans Administraties

5.0 Sterren

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met Tielemans Administraties

Son en Breugel Zelfstandig Professional Moneybird-ambassadeur

Tielemans administraties werkt voor verschillende soorten ondernemers, van ambulante kapper tot juristenpraktijk, van coaching tot catering, van stylist tot ICT’er. Deze grote variëteit zorgt voor veel afwisseling in het werk en heeft ervoor gezorgd dat ik mij niet richt op een specialisme. Mijn focus ligt echter wel op de startende ondernemer, ZZP’er en klein MKB-bedrijf.

Ik ben elke werkdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar, zowel telefonisch als via e-mail. Mijn kantoorruimte ligt op sciencepark/industrieterrein Ekkersrijt in Son, op een halve minuut van de autosnelweg.

Uiteraard is het ook voor een boekhouder van belang om up-to-date te blijven inzake wijzigingen in wetgeving. Daarvoor ben ik ook geabonneerd op diverse online vraagbakens. Tevens heb ik een sparringpartner waarmee ik regelmatig tips en fiscale adviezen uitwissel. Sinds 1 oktober 2016 ben ik met mijn kantoor aangesloten bij de coöperatie Ondernemershuis Brabant. Dit is een samenwerkingsverband tussen ondernemers op het gebied van marketing en communicatie, advocatuur (waaronder ondernemersrecht), human resources, staffing, Arbo, verzuim en outplacement, recruitment, assuranties en een accountants- en belastingadvieskantoor.


Diensten
In huis
 • Invoer boekhouding
 • Jaarrekening
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Startersbegeleiding
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
Door derden
 • Salarisadministratie
Organisatie

De Experts

 • Annetje Tielemans

  Annetje Tielemans

  Boekhouder

  Van jongs af aan heb ik me altijd beziggehouden met cijfers. Dat ik in een administratieve functie terecht zou komen was toen al duidelijk. Bezig zijn met mensen, verbinden middels contact en cijfers, daar ligt mijn passie. Structuur aanbrengen in administraties, daarin begeleiden en wegwijs maken, overzichten creëren waar mensen wat aan hebben. Tegenwoordig wordt er steeds meer gedigitaliseerd. Dit heeft zeker voordelen. Door diverse tools hoeven steeds minder administratieve handelingen worden verricht. Toch zal naar mijn verwachting het vak van boekhouder/administrateur blijven bestaan. Controles zullen uitgevoerd moeten blijven worden, immers niet alles zal gedigitaliseerd kunnen worden. De taken zullen echter gaan verschuiven van het voeren van de boekhoudkundig naar advieswerk. Een uitdaging om daarin verder te gaan. Een klant heeft een passie, een missie, een product, een idee. Daar wil hij graag zijn tijd en aandacht aan besteden. Maar om ervoor te zorgen dat zijn passie kan worden gerealiseerd zal hij ook moeten weten wat voor hem financieel haalbaar is. Wat zijn de opbrengsten, wat zijn de kosten, zijn er investeringen mogelijk? Om een goede (financiële) bedrijfsvoering te kunnen realiseren moet naast het product of idee ook de financiële administratie goed op orde zijn. Graag help ik de klant om de financiële administratie op orde te krijgen en bij te houden om hem de juiste beslissingen te kunnen laten nemen of hem daarin te kunnen begeleiden.

Recensies

18 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Tielemans Administraties
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Xander Abbink · XA design · 10-11-2023 5.0

  Gewoon super, erg fijne samenwerking :-)


 • Make it Simple · Gijs Habraken · 13-09-2023 5.0

  Betrouwbaar, nauwkeurig snel en een prettig persoon om mee samen te werken!


 • Amber Hendriks · Amber Hendriks · 12-12-2022 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  fijne samenwerking gehad.


 • Anne van Hees · Anne van Hees · 10-11-2022 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Annetje Tielemans is uiterst bekwaam. Uit het geleverde werk blijkt een grote mate van zorgvuldigheid. Ze is kundig, bij iedere vraag die ik haar stelde, voorzag ze van de juiste informatie. Voor een hele schappelijk prijs, levert zij een goede afhandeling van mijn administratie en doet zij een correcte belastingaangifte.


 • Make it Simple · Gijs Habraken · 10-09-2022 · Review voor Annetje Tielemans 4.5

  Annetje is een uiterst betrouwbare boekhouder. Ze neemt de tijd voor je en heeft zeeën van geduld en legt dingen goed uit. Ook voor een tweede of derde keer als het moet. Ze zorgt er ieder jaar voor dat mijn boekhouding geen nachtmerrie is, maar gewoon goed op orde.


 • Sam van de Wiel · Klikz · 10-09-2022 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Ik kan Annetje van harte aanbevelen. Haar proactiviteit en skills helpen mij ieder jaar weer!


 • Anne ten Brinke · IEMT-training, A. ten Brinke · 28-06-2022 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Het is fijn om in moneybird samen te werken met boekhouder Annetje Tielemans. Je kunt op Annetje bouwen. Ze is deskundig, zorgvuldig en vriendelijk. De vragen die ik stel worden snel en duidelijk beantwoord.


 • Karlijn Coenen · GreenOffice Consultancy · 19-05-2022 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Administratie is niet mijn sterkste kant en Annetje helpt mij heel goed om het overzicht weer te krijgen. Super! Dank je wel!


 • C.J.H. van de Ven · NYVIDD · 15-11-2021 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Annetje is voor mij de oplossing voor mijn boekhoudkundige onkunde. Bereikbaar voor een vraag, helder, vriendelijk en oplossingsgericht en last bud not least, een fijn persoon om mee te werken. Annetje verdient zeker 5 sterren.


 • David van Dam · Dapo Fashion BV · 10-11-2021 · Review voor Annetje Tielemans 4.5

  In vergelijking met onze vorige administrateur, is de service en het contact van/met Mw Tielemans een verademing.


 • Debbie · Petit Paris Illustraties · 10-11-2021 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Annetje is heel precies en zoekt alles tot in de puntjes uit. Ik ben heel tevreden over haar.


 • Anne van Hees · Anne van Hees · 10-09-2021 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Annetje is zorgvuldig en verstaat haar vak. Het is iemand aan wie ik met groot vertrouwen het opstellen van mijn jaarcijfers en mijn belastingaangifte overdraag!


 • Joost Tulkens · Joost Tulkens · 23-08-2021 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Omdat ik als ZZP-er mijn bedrijfsadministratie in Moneybird op orde wilde hebben voor het invullen van mijn inkomstenbelasting had ik contact opgenomen met Annetje Tielemans. Ze reageerde snel en we hebben mijn administratie doorgenomen. Ze had daarbij een open oog voor verbeteringen en aanvullingen en tegelijkertijd heeft ze mij meer wegwijs gemaakt in de mogelijkheden en het omgaan met het Moneybird programma. Ze was altijd goed bereikbaar en het was prettig met haar samen te werken. Kortom: Zeer tevreden!


 • Joel t'Sas · Magazijnkeurmerk · 12-05-2021 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Annetje doet voor ons altijd de jaaraangifte. Dit doet ze naar alle tevredenheid. Vragen worden snel beantwoord.


 • rozell pouw · Rozell.nl · 10-05-2021 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Annetje is snel, efficiënt en heeft kennis van zaken. Zij zet jaarlijks mijn beginbalans goed en dat is dan tegelijkertijd een check voor mijn werkzaamheden en die van de accountant die mijn jaarstukken maakt. Top!


 • Positon Uitgevers · Positon Uitgevers · 10-05-2021 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Annetje Tielemans is in mijn ervaring met boekhouders de meest professionele,prettige en accurate boekhoudster die voor Positon de boekhouding heeft gedaan. mocht ze nog ruimte voor nieuwe cliënten hebben zeker aan te raden.


 • Make it Simple · Gijs Habraken · 10-05-2021 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Zeer betrouwbaar, nauwkeurig en behulpzaam.


 • Karin Dirkx · Medialoog · 22-09-2020 · Review voor Annetje Tielemans 5.0

  Ik ben echt heel erg tevreden over Annetje, het persoonlijke contact en vakkennis ervaar ik als zeer prettig. Vanaf de eerste (vrijblijvende) afspraak voelde het al goed. Ik kan niet anders dan voor alle onderdelen 5 sterren te geven. Ze is zeer flexibel, legt zaken goed uit en als je wilt kun je bepaalde zaken zelf blijven doen.