TMR belastingadvies

TMR belastingadvies

5,0 Sterren

Belastingadvieskantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Alkmaar

TMR belastingadvies is een kantoor die allerlei fiscale zaken voor haar cliënten behartigt. Dit varieert van het opstellen van aangiften tot aanvragen van toeslagen en fiscale advisering.
TMR belastingadvies is een enthousiast kantoor waar ik er naar streef om met korte lijnen goede contacten te onderhouden met cliënten, zoveel mogelijk snel te schakelen en aan verwachtingen voldoen. We zijn geen urenfabriek, ik spreek een vaste prijs af voor mijn werkzaamheden en vragen stellen tussendoor moet dan gewoon kunnen zonder dat er direct een factuur volgt.

De Experts

Tamara Hauwert

Tamara Hauwert

Belastingadviseur

Ik ben al meer dan 20 jaar belastingadviseur. Het leukste van het vak is het puzzelen met de informatie die je krijgt en ervoor zorgen dat alle informatie zodanig verwerkt wordt tot een goed eindproduct. Proberen om aan verwachtingen te voldoen en waar mogelijk te overtreffen. Of de werkzaamheden nu zijn om een aangifte inkomstenbelasting op te stellen, ingewikkelde advisering te doen of simpelweg de weg vinden door het doolhof dat toeslagen heet. Als mijn klanten tevreden zijn en ik ze een hoop kopzorgen kan besparen, dan ben ik ook blij. Ik ben punctueel, rustig, enthousiast over fiscaliteit en probeer duidelijke afspraken te maken. Ik kom deze zo goed mogelijk en zo snel mogelijk na.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van TMR belastingadvies


Werk je met TMR belastingadvies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Remko van der Ploeg

    Secondent

    5,0 Sterren

    Dikke vette 5-sterren review voor Tamara. Alles wat ik als ondernemer belangrijk vind, dat heeft ze. Persoonlijk, goed bereikbaar, betrokken, vakkennis altijd up to date en heldere communicatie. Helemaal tevreden!