Twyce Financien

Twyce Financien

5,0 Sterren

Financieel administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • De Lier
 • Moneybird-ambassadeur

Twyce Financiën is er voor de ZZP'er en ondernemers in het klein bedrijf. Van eenmanszaak tot een B.V. met een paar man personeel. Wij zijn een financieel administratiekantoor in het klein. Met dienstverlening in het groot.

Wij onderscheiden ons door betrokkenheid bij de ondernemer en zorgen er ook als klein kantoor voor dat we meegaan met de nieuwste ontwikkelingen. Tevens zijn we NOAB gecertificeerd, waardoor permanente educatie op fiscaal gebied gewaarborgd is, evenals strikte regels rondom de behandeling van het dossier van de ondernemer. We kunnen waar nodig een beroep doen op een netwerk van specialisten.

De Experts

Rebecca Zweekhorst

Rebecca Zweekhorst

Boekhoudkundig en fiscaal medewerkster

Al 15 jaar ben ik werkzaam in de boekhoudkundige dienstverlening. Sinds 4 jaar werk ik bij Twyce Financiën en ben ik de Moneybird specialist. Ons kantoor heeft veel klanten die hun administratie zelf in Moneybird verwerken. Samen met mijn twee collega’s zorg ik er voor dat ze de beste fiscale dienstverlening krijgen. Onze klanten kunnen ons altijd bereiken wanneer er op administratief gebied een vraag is. Ervaring leert namelijk dat er vooral in de beginfase veel vragen zijn bij het invoeren van de administratie. Daar houden wij rekening mee. Tevens kijken we realtime mee en beantwoorden we vragen van onze klanten. Het grote voordeel van samenwerken in een online pakket!

Yvonne van der Noll

Yvonne van der Noll

Eigenaar

Ondernemers op administratief gebied ontzorgen en optimale fiscale ondersteuning bieden is mijn doel.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Twyce Financien


Werk je met Twyce Financien samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Robin van Wees

  OMB-Academie

  5,0 Sterren

  Zeer fijne boekhouder! Erg deskundig, je kan altijd terecht met vragen, krijgt een goed uitleg en meestal ook snel een reactie op mails. Erg prettig in de omgang en voelt altijd vertrouwd.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Twyce snapt het echt! Altijd pro actief, vriendelijk en to the point. Erg blij mee.

 • Patricia Hoefnagel

  Patricia Hoefnagel Training & Coaching

  5,0 Sterren

  Ik ben uiterst tevreden met Twyce Financiën. Ze doen mijn jaarlijkse IB wat ervoor zorgt dat ik me niet druk hoef te maken mocht ik ergens een foutje hebben gemaakt in mijn administratie.

 • arold@speakinghappens.nl

  Speaking Happens

  5,0 Sterren
  Review voor Rebecca Zweekhorst

  Rebecca is accuraat, vriendelijk en geduldig. Ze legt alles duidelijk uit zodat je steeds meer zelf kan doen. Ze staat altijd open voor vragen. Je kunt het niet beter treffen dan met Rebecca als Moneybird-boekhouder. Echt heel professioneel en ondersteunend.

 • Robin van Wees

  OMB-Academie

  5,0 Sterren
  Review voor Yvonne van der Noll

  Superfijne boekhouder! Altijd snel en accuraat met het beantwoorden van vragen. Geeft goede tips en informatie. Boekhouding en de aangiftes zijn altijd nauwkeurig en goed verzorgd.