V & V Management Groep

V & V Management Groep

- Sterren

Boekhoudkantoor

  • < 10 co-workers
  • Emmen

Ik doe diverse boekhoudingen van klein MKB tot middel MKB tot voorbereidingen voor de jaarrekeningen. Een specialisme is horeca. En dan met name hotels en restaurants. Daarnaast maak ik regelmatig de stukken op voor het aanvragen van financieringen bij banken of private investeerders voor ondernemers. En ondernemers die het overzicht zijn verloren help ik er graag weer bovenop, zodat ze weer rust krijgen en dan kunnen doen waar ze goed in zijn.

Ik heb een fysiek kantoor met grote spreekkamer in Emmen waar ik ook cijfertrainingen aan ondernemers geef. Bijv. balanslezen of hoe bepaal ik mijn marges, maar ook zaken die betrekking hebben op personeel. Klanten kan ik goed ontvangen in mijn bedrijf, maar ik ga ook regelmatig bij klanten op bezoek. Daarnaast ben ik natuurlijk telefonisch en per email bereikbaar.

Om mijn kennis op peil te houden, volg ik vele cursussen (PE punten) en daarnaast lees ik veel vakbladen. Mocht bepaalde kennis toch ontbreken, dan weet ik door mijn brede netwerk altijd iemand te vinden die op dat moment de klant het beste kan helpen.

De Experts

Martina van der Veen

Martina van der Veen

Boekhouder

Ik geloof dat we hier allemaal zijn met een bepaald doel. Een korte ontmoeting of een lange samenwerking brengt veel meer dan alleen werken op zich. Eens per 2 jaar vertrek ik naar het buitenland (Afrika / Zuid Amerika) om daar hulp te bieden waar ik kan. Hierbij richt ik me op het geestelijke. De mensen daar zijn blij als ik op bezoek kom, willen alles met me delen, terwijl ze niets bezitten. Hier heb ik zoveel nodig om me gelukkig te voelen. In mijn vak uit ik dit door een persoonlijke noot, flexibiliteit en eerlijkheid te tonen in de dingen die ik zie en ervaar. Op deze manier kan ik pas klanten echt goed helpen. Ik zie mezelf als een financiële architect. De boekhouding moet een ondernemer ontlasten, maar bovenal moet hij van hieruit de juiste sturingsmechanismen krijgen om aan de efficiency in het zijn te verbeteren. Dus rapportages, niet om achteraf te kijken hoe het is gegaan, maar juist om naar de toekomst toe te kijken waar het beter kan. Doordat de digitalisering ook voor veel snelheid zorgt, kan ook een stuk overzicht verloren raken. Hierin zie ik een grote rol weggelegd voor adviseurs. Ik wil ondernemers graag ondersteunen in de breedste zin van het woord. Ik ben ervan overtuigd dat als je als (startende) ondernemer er direct voor zorgt dat je financien en processen goed op orde zijn, je je bedrijf beter kunt runnen. Regelmatig zie ik dat ondernemers zelf wel ‘even' het factuurtje inboeken en zelf wel de BTW aangifte verzorgen. Want echt moeilijk is het allemaal niet. Feit is wel dat je je tijd maar 1 keer kunt besteden en juist dat moet doen waar je goed in bent. Investeren in een ondernemende financial kan er juist voor zorgen dat je je doelen bereikt en zelfs hierover heen kunt kijken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van V & V Management Groep


Werk je met V & V Management Groep samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

V & V Management Groep heeft nog geen reviews