VA Zoë

VA Zoë

5,0 Sterren

administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • IJsselstein

Als financieel Virtueel Adviseur en ondersteuner help ik ondernemers op het gebied van de financiële administratie en help ik met de BTW en IB aangiftes..

Ben je een startende ondernemer of werk je nu nog met een ander boekhoudsysteem of bv. Excel dan kan ik je helpen de administratie in Moneybird op te starten, in te richten en leg ik je het systeem uit.

Werk je nu al met Moneybird meer zou je wel wat advisering en controle kunnen gebruiken dan help ik je daar graag mee.

Ik help je zodat je zelf de basis van de administratie kan doen. Indien gewenst kan ik je daar wel in ondersteunen.

Graag doe ik elk kwartaal een check of alles goed gaat en ik zorg dat de BTW aangifte voorbereid is.

Ik regel de jaarafsluiting voor je en ik kan je helpen met de aangifte Inkomstenbelasting.

Verder ben ik beschikbaar voor advies en begeleiding op het gebied van Moneybird, financiën en het ondernemerschap. Ik ben een gelijkwaardige partner die je helpt meer inzicht te krijgen in hoe je bedrijf ervoor staat.

De Experts

Zoë Weenink

Zoë Weenink

Financieel Virtueel Adviseur en Ondersteuner

Na jaren in loondienst op het gebied van financiële administratie te hebben gewerkt ben ik voor mezelf begonnen als Financieel Virtueel Adviseur en Ondersteuner. Ik hou van mijn vak en ik wil andere ondernemers helpen, adviseren en ondersteunen. Ik zie mezelf als een gelijkwaardige partner en door samen te werken creëren we overzicht en groei in jouw bedrijf. De reden dat ik geloof in Moneybird is dat het een makkelijk toegankelijk boekhoudsysteem is geschikt voor iedere ondernemer. Ook al weet je niets van financiën, dit systeem zal jou inzicht geven in je bedrijf, in je cijfers. Ik help je graag met de administratie en de BTW en IB aangiftes maar ik wil ook dat jij zelf weet hoe je bedrijf ervoor staat op financieel gebied.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van VA Zoë


Werk je met VA Zoë samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Whitney Hodzic

  How We Grow

  5,0 Sterren

  Met Zoë samenwerken is zeer prettig, naast dat zij de boekhouding op orde houdt legt zij ook uit hoe en waarom bepaalde zaken op die manier verlopen. Zodat ik het zelf ook begrijp. Dank voor deze fijne samenwerking.

 • Désirée

  Éclaire Designs

  5,0 Sterren
  Review voor Zoë Weenink

  Eind 2022 heb ik Zoë ingeschakeld als mijn boekhoudster. Ik ben enorm tevreden met haar werk! Naast dat ze enorm vriendelijk en inlevend is, is ze altijd snel en secuur in haar werk. Mocht ze iets niet zeker weten, dan zoekt ze het tot op de bodem voor je uit. Ook communiceert ze altijd tijdig en is ze snel in het beantwoorden van mails. Ik zie nog een lange samenwerking tegemoet!