VA2day

VA2day

5.0 Sterren

Online support

Contact

Maak kennis met VA2day

Oldenzaal, Hengelo, Losser, Enschede en Overdinkel Zelfstandig Professional

Als Virtual Assistant ondersteun ik graag online ondernemers met hun boekhouding in Moneybird. Denk hierbij aan:
- Moneybird inrichten: aanmaken van workflow(s) , sjabloon factuur/offerte,
producten/diensten, koppeling met de bank, relaties invoeren etc.
- Offertes opstellen
- Facturen versturen
- Creditfacturen maken
- Controleren en verwerken van alle inkoop- en verkoopfacturen
- Banktransacties koppelen
- Debiteuren- / crediteurenbeheer
- Btw-aangifte
- Automatiseren boekhouding
Ook help ik je graag met allerlei andere zaken, zoals: het beantwoorden van de mail, het plannen van afspraken, het up-to-date houden van de website en nog veel meer…
Heb jij een specifieke/complexe vraag, dan heb ik in mijn netwerk een aantal experts waarbij ik terecht kan. Zo krijg je altijd een antwoord op jouw vraag.
VA2day is gevestigd in Overdinkel (vlakbij de Duitse grens), maar online kunnen we heel goed samenwerken via Teams, Zoom, WhatsApp, mail of we bellen gewoon.

Ik geloof dat je meer bereikt als je samenwerkt. Jij ook? Laten we dan een team vormen.

Virtuele groet,
Marianne


Diensten
In huis
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Btw aangifte
 • Invoer boekhouding
 • Software inrichting administratie
 • Startersbegeleiding
 • Web koppelingen

Prijsstelling
 • Prijs range: €45.00 tot €65.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Afrekenen op basis van strippenkaarten
Organisatie

De Experts

 • Marianne van de Steeg

  Marianne van de Steeg

  Virtual Assistant

  Hi! Ik ben Marianne en ik werk als Virtual Assistant voor online ondernemers vanuit huis. Weet jij niet waar je moet beginnen met je administratie en/of houd je alles nog bij in Excel en maak je zelf facturen aan. Dan is het NU tijd om over te stappen, want het kan zoveel makkelijker en sneller met Moneybird! Ook is het minder foutgevoelig en weet je gelijk hoe jouw bedrijf ervoor staat. Wil je graag hulp met het inrichten van Moneybird en/of het doen van de administratie, neem dan contact met mij op en we gaan samen aan de slag.

Recensies

3 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van VA2day
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • info@totaliz.nl · Massage en Wellness praktijk Totaliz · 11-07-2023 5.0

  Voor het eerst met een VA2 gewerkt. Hele fijne ervaring. Heeft mij werk uit handen gehaald en ga hier zeker nog een keer gebruik van maken.


 • Renee Sechi - Janssen · R - office support · 13-02-2023 · Review voor Marianne van de Steeg 5.0

  Marianne van VA2day vroeg mij naar mijn ervaring betreft de winactie van Moneybird afgelopen jaar. En dat deel ik heel graag hier. Want wat ben ik blij dat ik me heb aangemeld voor deze actie en vervolgens ook nog won! Ik ben als zelfstandig ondernemer groot voorstander dat men niet alles zelf doet, maar dat waar je niet zo goed in bent of eigenlijk geen tijd voor hebt, uitbesteed. En toch was ik al 1,5 jaar alles zelf aan het doen, ook mijn administratie in Moneybird. Dat taakje “uitzoeken hoe admin precies werkt in MB” schoof ik al 1,5 jaar voor me uit. Ja ik zou het zelf kunnen, maar ik vind het veel leuker om met mijn klanten bezig te zijn. Door de win actie kon ik heel laagdrempelig ervaren of een samenwerking met een MB-VA iets voor mij was. Voor de eerste keer liet ik taken in mijn eigen bedrijf uitvoeren door iemand anders, en dat die iemand ook nog Marianne was, was helemaal een match! Ze is 3 uur gratis door mijn administratie gegaan, en dat was al zo’n verlichting en alles was zo geordend, dat ik meteen ervaarde dat dit al het geld waard is. Ik kocht meteen een strippenkaart en sindsdien is Marianne onmisbaar voor mijn administratie. Alles, echt alles leg ik bij haar neer, ze is snel en doet wat ze zegt. Voor mij is het een geweldig gevoel dat alle onzekerheden betreft mijn eigen administratie weg zijn en dat ik weet dat ik alles goed geregeld heb. Dus twijfel je nog… ik zeg doen!


 • Talitha van de Voorde · Bij Talitha · 17-01-2023 · Review voor Marianne van de Steeg 5.0

  Marianne heeft mij heel goed geholpen met Moneybird en met name het koppelen tussen Mollie en Moneybird staat nu goed en is dit geeft vele kopzorgen minder. Ook heeft ze goed gekeken of er nog dingen geautomatiseerd konden worden wat natuurlijk altijd heel fijn is.