&van der kloet B.V.

&van der kloet B.V.

4,5 Sterren

Advieskantoor

 • > 10 co-workers
 • Amsterdam
 • Moneybird-ambassadeur

& van der Kloet- tax|legal|accounting is een multi-disciplinair advieskantoor, gevestigd in het hart van Amsterdam aan de rand van het IJ. Wij verzorgen (loon)administraties, stellen jaarrekeningen op, doen belastingaangiftes en geven financieel, fiscaal & juridisch advies. Onze aanpak is persoonlijk & resultaatgericht. Onze adviseurs zijn HBO/universitair geschoold.

De Experts

Billy Wanzi

Billy Wanzi

Accounting Adviseur

Mijn naam is Billy Wanzi. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij &Van der Kloet, een multi-disciplinair advieskantoor in het centrum van Amsterdam. Als accounting adviseur bij &Van der Kloet heb ik ruime ervaring opgedaan in het verwerken van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningdossiers en het verzorgen van aangiften BTW voor zowel cliënten in het MKB als bij internationale bedrijven. Mijn doel is om ten alle tijden door middel van goede samenwerking, helder overleg en constructieve ondersteuning cliënten te bedienen, zodat zij zich op hun beurt kunnen focussen op hun core business. Gespecialiseerde oplossingen als Moneybird zijn hierbij van onschatbare waarde en stellen mij in staat deze doelstelling te realiseren.

Michelle Scheffer

Michelle Scheffer

Accounting Medewerker

Mijn naam is Michelle en ik help jou graag bij het op de juiste manier inrichten van jouw Moneybird administratie, op de manier die het beste bij jou en je onderneming past. Dit doe ik zowel voor startende ondernemers (en als je door de bomen het bos niet meer ziet) of voor meer ervaren ondernemers die nieuw zijn bij Moneybird. Mocht ik op een bepaalde vraag het antwoord niet meteen weten, heb ik genoeg collega’s waar we de vraag dan kunnen uitzetten. De financiële administratie is soms complex, maar je hoeft het voor jezelf niet moeilijker te maken dan het is ! Als je je liever helemaal focust op andere aspecten van jouw onderneming dan de administratie, kunnen wij naast de controle bijvoorbeeld ook de boekingen verzorgen. Uiteraard worden alle beslissingen in samenspraak genomen, want de controle ligt bij jou als ondernemer. Ik vind het fijn om precies te kunnen helpen waar jij dat nodig vindt. De koffie staat altijd klaar!

Liselore van Gorp

Liselore van Gorp

Consultant

Mijn naam is Liselore en werkzaam bij &Van der Kloet B.V. een multi-disciplinair advieskantoor in het centrum van Amsterdam. Ik vind het prettig om samen met cliënten te kijken naar wat het beste bij hun past en ze te ondersteunen bij het stroomlijnen van diverse bedrijfsprocessen en het gebruik van verschillende pakketten. Iedere cliënt is anders en om die reden is de aanpak bij iedereen anders en wordt advies op maat gemaakt.

Marcus van der Kloet

Marcus van der Kloet

Adviseur

Achtergrond: fiscaal recht. inmiddels 30 jaar ervaring. Thuis op het gebied van fiscaliteit en accountancy. Mijn visie is dat de administratie een middel is voor de ondernemer, en geen doel op zich. De automatisering op administratief vlak heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen en zal de komende jaren nog veel verder gaan. Toch blijven er altijd dingen spelen die een programma nog niet kan oplossen. Daar help ik graag bij.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van &van der kloet B.V.


Werk je met &van der kloet B.V. samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

4,5 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,5 Sterren

Afspraken nakomen

4,5 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,5 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Happy Solar B.V.

  Happy Solar B.V.

  5,0 Sterren

  Samenwerken met &Van Der Kloet en de slimme software van Moneybird bevalt goed. Perfecte match voor efficiënt boekhouden en de juiste adviezen.

 • Anoniem

  4,0 Sterren

  Erg prettig samenwerken met deze partij. Ze geven snellen antwoord op vragen en werken heel nauwkeurig. Hele aardige medewerkers!

 • Sebastiaan Tietze

  KrabMedia BV

  5,0 Sterren
  Review voor Michelle Scheffer

  Ik ben ontzettend tevreden met van der Kloet. Vanaf dag één krijg ik persoonlijke begeleiding in al mijn financiële vraagstukken voor mijn groeiende onderneming. Mijn contact Michelle regelt alles tot in de puntjes met Moneybird, zet vragen uit bij collega’s en werkt proactief aan oplossingen. Het is daarnaast ontzettend prettig dat alles altijd nauwkeurig wordt uitgezocht, onderbouwd en teruggekoppeld. Dit zorgt ervoor dat ik mij goed kan focussen op mijn bedrijf want ik weet dat de financiën worden geregeld door een betrouwbare partner.