Van Ditzhuijzen Boekhouders

Van Ditzhuijzen Boekhouders

- Sterren

Boekhoudkantoor

Van Ditzhuijzen Boekhouders heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • < 10 co-workers
  • Nijmegen

Met ons kantoor verzorgen wij de financiële administratie voor kleine bedrijven en instellingen en voor zelfstandigen. Het merendeel van onze klanten is werkzaam in de kunst en cultuur, vormgeving, journalistiek, advisering, training of zorg.

Een deel van onze klanten verwerkt zelf de boekhouding in een online programma. Dan kunnen wij helpen met de inrichting van de administratie en optreden als vraagbaak. Net wat gewenst of nodig is. Het voordeel van zelf verwerken is dat je elk moment inzicht hebt in hoe je ervoor staat.
Ook is het mogelijk dat wij de boekhouding per kwartaal of jaar invoeren: de keus is aan jou.

De Experts

Francine Valk

Francine Valk

Boekhouder

Klantenstop

Mijn naam is Francine Valk en ik ben werkzaam bij Van Ditzhuijzen Boekhouders in Nijmegen. Ik ben dol op cijfers en heb er plezier in om mijn klanten (ZZP'ers, eenmanszaken) te helpen waar ik kan. Kom je ergens niet uit, ik denk graag met je mee! Als boekhouden niet jouw favoriete bezigheid is, dan kijken we samen hoe het makkelijker kan, en anders neem ik het graag van je over. Je mag altijd vragen stellen. Mijn doel is een tevreden klant die geen zorgen heeft over de administratie. Let op, onderstaande tarieven zijn excl. BTW.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Van Ditzhuijzen Boekhouders


Werk je met Van Ditzhuijzen Boekhouders samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Van Ditzhuijzen Boekhouders heeft nog geen reviews