Van Essen Financial Support

Van Essen Financial Support

5,0 Sterren

Financieel Specialist

 • Zelfstandig Professional
 • Apeldoorn
 • Moneybird-ambassadeur

Van Essen Financial Support staat voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning op financieel en administratief gebied. Door persoonlijke begeleiding, kennis en vaardigheden wordt samen met u het beste resultaat voor uw onderneming bereikt.

Wij zijn gefocust op het MKB en particulieren. Binnen deze doelgroep zijn wij van alle markten thuis, van de spreekwoordelijke schoenendoos-administratie tot een volledig gedigitaliseerde administratie, van jaarrekening tot financieringsaanvraag. Onze focust ligt op een prettige samenwerking tussen de ondernemer en ons kantoor.

Door een prettige samenwerking te creëren, zorgen wij dat de ondernemer zich kan focussen op hetgeen waar hij goed in is.

Om up-to-date te blijven in alle ontwikkelingen in ons vakgebied, volgen wij periodieke trainingen bij allerlei instanties. Denk hierbij aan de Belastingdienst, maar ook aan bijeenkomsten van advocatenkantoren en salarisverwerkingspakketten. Mochten er specialistische vragen zijn waar bij ons de kennis ontbreekt, werken wij samen met enkele vaste fiscalisten en accountants in de regio.

Ons kantoor is op maandag tot en met vrijdag van half 9 tot 5 uur te bereiken.

De Experts

Sharon van Essen

Sharon van Essen

Administrateur/financieel adviseur

Ondernemers net dat beetje meer persoonlijke begeleiding geven, zodat zij zich kunnen focussen op hun specialiteit. Dat is waar ik voor sta. Van Essen Financial Support ontzorgt, begeleidt en ondersteunt u op financieel gebied. Een luisterend oor, passend advies en vakinhoudelijke kennis worden gecombineerd tot een succesvolle samenwerking. Door mee te groeien met de ondernemer in een steeds grotere digitale wereld, bereik ik samen met u een optimale samenwerking, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Op basis van uw financiële situatie zal ik u adviseren in uw bedrijfsvoering en daarnaast ook in uw privé situatie. Wat mij inspireert in mijn job? Cijfers en mensen op een positieve manier met elkaar combineren. De diverse dienstverlening zorgt ervoor dat er altijd uitdaging blijft. Van financieringsaanvraag tot jaarrekening, van de spreekwoordelijke schoenendoos-administratie tot een volledig gedigitaliseerde administratie. Is uw interesse gewekt? Neem vooral contact met mij op!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Van Essen Financial Support


Werk je met Van Essen Financial Support samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Rick Kuipers

  LevelUp IT B.V.

  5,0 Sterren

  Sharon is een zeer behulpzame professional met veel kennis. Ze ontzorgt mij volledig en helpt mij met het maken van verstandige financiële keuzes.

 • Ilse Ros

  HOUDT

  5,0 Sterren

  Ik ben erg blij met de samenwerking met Sharon! Ze weet waar ze het over heeft, denkt goed mee en is altijd vriendelijk. Afspraak is afspraak en zaken waar ik zelf niet uit kom, weet zij altijd op de juiste manier op te lossen.

 • Caren Speldekamp - van de Klok

  Caren Speldekamp Coaching en Begeleiding

  5,0 Sterren
  Review voor Sharon van Essen

  Sharon is een fijne adviseur om mee samen te werken!

 • HJH Faas

  Marko Faas Publishing

  5,0 Sterren
  Review voor Sharon van Essen

  Sharon is een kundige dame die zorgt voor het beste advies. Ze ontzorgt, is punctueel en uitgebreid in haar rapportages. Ze neemt alle tijd voor haar uitgebreide uitleg en is overall een prettige persoonlijkheid.