Van Graven Finance & Advice

Van Graven Finance & Advice

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Arnhem
 • Moneybird-ambassadeur

Van Graven Finance & Advice is een administratiekantoor gevestigd in Arnhem. Wij leveren professionele en betaalbare dienstverlening op het gebied van administratie, belastingen en jaarwerk. We zorgen voor inzicht in je cijfers, zodat je de prestaties van je onderneming helder in beeld hebt. Neem vrijblijvend contact op via onze website of bel naar 026 206 00 66 voor meer informatie.

De Experts

Silvanna van Graven

Silvanna van Graven

Finance professional

Hallo! Mijn naam is Silvanna en ik ben finance professional. En wie ben jij? Het lijkt me leuk om kennis te maken en je verder te helpen met jouw financiën. Na mijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik begonnen bij een zelfsturend bedrijf op de financiële afdeling. Hierdoor ontstond de ambitie om dit ook voor anderen te regelen en zijn we een administratiekantoor begonnen. We helpen vooral ZZP'ers en MKB bedrijven met de boekhouding, belastingaangiftes en adviezen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Je bent altijd welkom op ons kantoor in hartje Arnhem of een online kennismaking is natuurlijk ook altijd mogelijk. Hopelijk tot snel! :)

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Van Graven Finance & Advice


Werk je met Van Graven Finance & Advice samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Patrick de Groot

  Allthewayfrom / Het Marketing Atelier in Arnhem

  5,0 Sterren

  Silvanna en Stefan helpen mij iedere keer weer met mijn administratie. Hele fijne club.

 • Felicia Lin

  LIN Videomarketing

  5,0 Sterren

  Het team Van Graven & Finance is deskundig en professioneel. Jarenlang laat ik onze administratie door het team verzorgen daarnaast ervaar ik de Grip & Groei sessies als zeer waardevol. Het is belangrijk om grip te hebben op je cijfers als ondernemer en hierop te kunnen sturen. Aan de hand van de sessies met Silvanna en Stefan heb ik een mooie vooruitgang geboekt. Wat heeft het mij opgeleverd? Het heeft me veel focus gegeven op mijn actiepunten en doelen. Daarnaast hebben we in het verleden enkel gewerkt met maatwerk videoproducties. Met behulp van de sessies hebben we dit jaar verschillende abonnementen toegevoegd in ons aanbod. Dat heeft heel veel rust, ruimte en consistentie opgeleverd in de cashflow. Het is erg fijn werken met Van Graven Finance & Advice en ik kan het iedere ondernemer aanbevelen om aan de slag te gaan met Grip & Groei!

 • Lana

  Lana Recruitment

  5,0 Sterren

  Van Graven Finance & Advice is echt een aanrader! Heerlijk om mijn administratie uit handen te geven aan dit top team. Geen gedoe met bergen papier en bonnen maar alles gewoon digitaal. Altijd goed bereikbaar, heel betrokken en vooral accuraat. Ze geven je advies die je nodig hebt en wat het beste bij jouw situatie past. Nogmaals: echt een aanrader!

 • Julian Leijser

  Gabriël Investments

  4,5 Sterren

  Aanrader! Fijne mensen en altijd aan het kijken hoe ze het nog beter kunnen doen voor de klant!

 • rutger brouwers

  Studio Rutger Brouwers

  5,0 Sterren
  Review voor Silvanna van Graven

  Zeer vriendelijk, Is goed bereikbaar bij vragen en communiceert goed en vlot. Al met al een erg prettige samenwerking!

 • Jeroen Smolders

  PT 026

  5,0 Sterren
  Review voor Silvanna van Graven

  nvt