Van Wijk Advies B.V.

Van Wijk Advies B.V.

5,0 Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Landgraaf

Dit kantoor richt zich op het MKB. Ik wil de ondernemers binnen het MKB helpen om inzicht te krijgen in hun cijfers. Op basis hiervan kunnen er dan onderbouwde beslissingen worden genomen voor de toekomst. Hierbij probeer ik alles zo simpel mogelijk in te richten door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die er op dit moment voorhanden zijn. Hierbij kun je denken aan het gebruik van Moneybird, scansoftware, koppelingen met banken, etc.
Ik ben zowel telefonisch, per email als met Whats-app bereikbaar. Ook is het altijd mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken.
Ik ga regelmatig op cursussen om de kennis up-tp-date te houden. Daarnaast ben ik geabonneerd op diverse nieuwsbrieven. Voor vragen die buiten mijn kennisgebied liggen, heb ik een netwerk van specialisten om me heen, die ik naar behoefte kan inschakelen.

De Experts

Tonie van Wijk

Tonie van Wijk

Boekhouder

Ik hou er persoonlijk van om klanten te helpen om inzicht te krijgen in zijn cijfers. Op basis hiervan kan ik met de klant nadenken over de plannen voor de toekomst en kijken waar er verbeteringen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn. De verwerking van de administratie zal in de toekomst steeds meer digitaal gebeuren door middel van koppelingen tussen banken en administratiepakketten. Deze koppelingen maken het werk niet alleen makkelijker, maar dwingen ons ook om anders te werken. Koppelingen kunnen ook verbroken worden of niet goed functioneren. Wij zullen bijvoorbeeld onze aandacht moeten schenken op het controleren van de juiste werking van de koppelingen. We willen onze klanten ontzorgen ten aanzien van het volledige administratieve proces.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Van Wijk Advies B.V.


Werk je met Van Wijk Advies B.V. samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Roel Woering

    N-RWise

    5,0 Sterren

    Zeer deskundig en behulpzaam en ook goed bereikbaar.