VDW Excellent bv

VDW Excellent bv

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Garsthuizen
 • Moneybird-ambassadeur

Ons kantoor helpt ondernemers de administratie te leren en goed te begrijpen. We leren de ondernemer stap voor stap hoe Moneybird werkt. Dat doen we in de startfase door op afstand (met behulp van Teamviewer nemen we de computer over) uitleg te geven over de verschillende functies. Afhankelijk van de soort onderneming maken we een Moneybird op maat.

We leren hoe de ondernemer effectief met klanten en leveranciers om moet gaan, maar ook hoe de verschillende rapporten moeten worden gelezen.

Omdat de administratie de basis is voor de juiste aangiften besteden we hier veel aandacht aan. Administratief en fiscaal hebben we meer dan 25 jaar ervaring. We geven inzicht in de fiscale valkuilen en zorgen er samen voor dat de juiste aangiften tijdig bij de belastingdienst binnen komen. We kijken niet alleen wat fiscaal het voordeligst is, maar we willen vooral de focus leggen op wat fiscaal wenselijk is. De ondernemer moet er altijd een goed gevoel bij hebben.
Soms hebben we specialistische hulp nodig, bijvoorbeeld een registeraccountant, een advocaat of een notaris. VDW Excellent heeft een zeer uitgebreid netwerk die wij kunnen inzetten als het nodig is.

Wil jij een optimale mix tussen software en begeleiding? Neem dan contact met mij op.

De Experts

Harry Veen

Harry Veen

directeur

Mijn naam is Harry Veen. Over de afgelopen 26 jaar, heb ik honderden ondernemers geholpen met hun boekhouding. Daarbij zorg ik ervoor dat de verplichte aangiften correct worden ingediend. Maar wat is correct? Je kunt aangiften goed invullen, maar veel geld of voordelen mislopen. Dan heb je de aangiften niet correct ingevuld. Mijn expertise in belastingen bespaart jou als ondernemer veel tijd en geld. Dat noem ik correct aangiften indienen. Inmiddels ken ik de belastingwetten als geen ander. Deze complexe zaken leg ik eenvoudig uit aan mijn klanten. Zij weten dan precies hoe hun onderneming ervoor staat. Hoe doe ik dat? Mijn doel is om jou als klant te laten ontwikkelen op het gebied van geld- en belastingzaken: - Welke keuzes zijn slim? - Hoe bespaar ik geld in mijn onderneming binnen de kaders van belastingwetten (en dat kan op heel veel manieren!) - Hoe automatiseer ik mijn boekhouding om veel tijd te besparen? - Wat zijn slimme investeringen om te doen op basis van financiële cijfers? Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor om advies op maat te geven voor jou als ondernemer. Maandelijks controleer ik de financiële cijfers en geef ik adviezen op maat voor belastingen, reserveringen of investeringen. Moneybird is dé boekhoudsoftware hiervoor. Eenvoudig facturen versturen of bonnetjes invoeren. Dit kan nu zelfs met de app! Wij stellen Moneybird voor je in om eenvoudig jouw boekhouding te verwerken. Hierdoor snap jij je eigen administratie! - Hoeveel geld krijg ik nog van klanten? - Hoeveel geld krijgen mijn leveranciers nog van mij? - Hoeveel BTW of andere belastingen moet ik nog betalen? - En wat verdien ik eigenlijk? De combinatie van Moneybird en mij als jouw boekhouder zorgt ervoor, dat jij tijd en geld bespaart. Jouw eigen administratie snappen en weten waar de winst te halen valt met mijn actieve adviezen. Wil jij niet meer nadenken of de aangiften correct worden ingediend? En wil jij veel tijd en geld besparen in jouw onderneming? Neem dan contact met mij op.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van VDW Excellent bv


Werk je met VDW Excellent bv samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

4,5 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

4,5 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Sander Heijs

  Cyprio BV

  4,5 Sterren

  Prima boekhouder/financieel adviseur

 • Jurgen Nijland

  Nijland Consulting B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Harry Veen

  Harry is een ontzettend behulpzame en bekwame boekhouder. Boekhouden is niet mijn favoriete bezigheid, gelukkig helpt harry mij met alle dagelijkse werkzaamheden en advies.

 • Siep Hendriksen

  Hendriksen advocatuur

  5,0 Sterren
  Review voor Harry Veen

  Sinds 2010 werk ik samen met Harry Veen en dat bevalt uitstekend!