Vehof administratie

Vehof administratie

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Emmen

Zoek jij als zzp'er, een boekhouder die niet alleen alles weet van boekhouden maar ook graag jouw droom helpt te realiseren? Wil jij een volledig geautomatiseerde boekhouding? Dan help ik je graag. Ik werk met Moneybird omdat het een slim, snel en gemakkelijk boekhoudpakket is. Ik leer je graag alle ins en outs.

Ik geef daarnaast ook online en offline trainingen. Tijdens deze trainingen leer ik je alles over Moneybird, boekhouden en belastingen en gaan we ook stappen maken om jouw plannen en dromen waar te maken. We gaan samen een winstplan maken zodat je met focus, jouw doelen kunt behalen.

Mijn kantoor staat in Emmen, maar mijn klanten wonen en werken door heel Nederland. Ook mijn trainingen geef ik door het hele land. En verder maak ik vaak gebruik van Zoom om online contact te hebben met mijn klanten.

Ik ben erg leergierig en door het volgen van veel vak trainingen zorg ik ervoor dat mijn kennis altijd up-to-date blijft. Daarnaast heb ik een erg fijn netwerk van meerdere accountants en fiscalisten, die ik kan inschakelen bij (complexe) vragen.

Ik kan jouw helpen met jouw boekhouding zodat je meer inzicht krijgt hoe je er financieel voorstaat met je bedrijf. Ik ben ambitieus, gedreven, eerlijk en spontaan. Ik werk samen met mijn klanten op een eerlijke en persoonlijke manier.

De Experts

Sabine Vehof

Sabine Vehof

Boekhouder en financiële coach

Ik ben dol op cijfers, een logische keus dus om ondernemers te helpen met hun boekhouding en belastingaangiften. Maar ik ben ook een ondernemerscoach met aandacht voor cijfers. Ik vind het elke dag een feest om ondernemers zoals jou te mogen begeleiden op het gebied van financiën. Het leukste aan mijn werk vind ik, om in gesprek te gaan met jou en om jouw financieel te laten groeien. Waar droom je van en hoe wil je deze plannen gaan realiseren? We bespreken de verschillenden verdienmodellen, welke past bij jouw en hoe kun je meerdere verdienmodellen combineren, we kijken naar de trends in jouw markt en we maken plannen om de winst te laten groeien. Uiteraard werk ik vanuit de basis, en dat is de boekhouding. Deze moet up-to-date en juist zijn om jouw dromen als ondernemer te kunnen vertalen in een winstplan. En wil jij liever de regie houden over je boekhouding dan geef ik je een training in boekhouden. Een praktische en heldere training met mij als coach aan je zijde.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Vehof administratie


Werk je met Vehof administratie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Jacomien Wolfkamp

  Jacomien Schrijft

  5,0 Sterren
  Review voor Sabine Vehof

  Ik ging halverwege 2020 online boekhouden in Moneybird, maar moest de eerste helft van dat jaar nog verwerken. Daar kwam ik zelf niet aan toe. Sabine heeft mij snel geholpen om mijn administratie weer strak op de rit te krijgen. Verder leerde zij mij met haar praktisch gerichte Moneybird training hoe ik snel en efficiënt alles zelf kan bijhouden. Sabine beantwoordt al je vragen vooraf en tijdens de training. Een aanrader voor zowel beginnende als groeiende ondernemers!