VGS Adviseurs

VGS Adviseurs

5,0 Sterren

Administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Groningen

Wij zijn een kleinschalig administratiekantoor in Groningen dat houdt van goed en persoonlijk contact. Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. Dit doen we door goed te luisteren. Wat willen onze klanten? Wat vinden zij belangrijk? We weten wat er bij hen speelt en op welke manier ze het liefste willen samenwerken. Maar niet alleen een prettige manier van samenwerken bindt onze klanten. Wij zijn op hoogte van de huidige wet- en regelgeving, waardoor we onze klanten optimaal kunnen adviseren. VGS Adviseurs ontzorgt ondernemers!

De Experts

Feiko van Gool

Feiko van Gool

Boekhouder

Ik vind het leuk om ondernemers te helpen en te begeleiden met hun administratie en belastingen. Mijn belangrijkste doelstelling is daarbij het ontzorgen van de ondernemer. Voor de één betekent dit dat de hele administratie zoveel mogelijk uit handen wordt gegeven en hij of zij alleen op de hoogte wordt gehouden van zaken die voor hem of haar van belang zijn op financieel of fiscaal gebied. Terwijl de ander graag zoveel mogelijk zelf wil doen, maar wel iemand nodig heeft die met hem of haar meekijkt en meedenkt en daarnaast de werkzaamheden oppakt die hij of zij niet zelf wil of kan doen. Het fijne van de huidige tijd met de mogelijkheden van bijvoorbeeld online boekhouden is, dat je met iedere klant een samenwerking kunt vormen die perfect aansluit op de wensen en behoeften van de desbetreffende klant, waardoor de administratie voor de ondernemer vaak een stuk prettiger wordt.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van VGS Adviseurs


Werk je met VGS Adviseurs samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Jesse Fokke

    Fokke Tekst & Media

    5,0 Sterren

    VGS Adviseurs is alles wat ik van een boekhouder kan vragen: ze zijn vriendelijk, deskundig en schieten snel te hulp. De boekhouding is een noodzakelijk onderdeel van het ondernemen, maar het is verre van mijn grootste hobby, noch iets waar ik bijzonder bekwaam in ben. VGS Adviseurs ondervangt dit gebrek perfect. Hoe complex mijn behoeften ook zijn, ik kan altijd gerust zijn dat de expert klaarstaat met een antwoord. Ik zou ze dan ook van harte aanbevelen!