ViaJoyce

ViaJoyce

5.0

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met ViaJoyce

Wijchen Zelfstandig Professional

ViaJoyce is gericht op de begeleiding van ZZP-ers en starters. Deze eenvrouwszaak is eigendom van mijzelf, Joyce Pittens. Door jarenlange ervaring met deze doelgroep weet ik waar de adviesbehoefte van deze doelgroep ligt. Per klant wordt gekeken aan welke begeleiding behoefte is en neem ik het stokje over op een punt waar de klant het lastig vindt worden. Er wordt maatwerk geleverd en er is ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht. Ik help bij het structureren van de administratie en houd altijd een oogje in het zeil en stel bij waar nodig.
Ik geniet ervan om klanten die als starter binnenkwamen uit te zien groeien als ware ondernemers met een succesvol bedrijf en spar graag mee over hun nieuwe toekomstplannen.
Mijn kennis houd ik bij via de jaarlijkse bijeenkomsten van de Belastingdienst, berichtgeving via diverse sites voor intermediairs en contact met collega-ondernemers.


Diensten
In huis
 • Allround mkb boekhouder
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Invoer boekhouding
 • Jaarrekening
 • Software inrichting administratie
 • Startersbegeleiding

Prijsstelling
 • Gemiddelde prijs: €60.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Afrekenen op basis van abonnementen
Organisatie

De Experts

 • Joyce Pittens
  Joyce Pittens
  Boekhouder

  Mijn naam is Joyce Pittens en woon in Wijchen. Ik krijg enorm veel voldoening en energie van het begeleiden en ontzorgen van ZZP-ers met hun financiele administratie. Ik breng structuur aan en leg de klant stapje voor stapje uit hoe ze hun boekhouding kunnen bijhouden, als ze dat willen. Een andere mogelijkheid is dat ik de boekhouding invoer. Ik vind het in ieder geval belangrijk dat een ondernemer zijn/haar eigen administratie begrijpt. Vervolgens is het voor mij de uitdaging om er fiscaal gezien het maximale uit te halen. Deze motivatie is de basis geweest om een eigen onderneming te starten. Ik wil aandacht kunnen hebben voor de klanten en de begeleiding op mijn manier inrichten. Met jarenlange ervaring in loondienst als assistent-accountant, controller en daarnaast als eigenaar en bouwer van een succesvolle escaperoom met personeel in dienst, heb ik veel bagage om mijn klanten te kunnen begeleiden. Ik werk vanuit huis en spreek klanten op diverse locaties in de omgeving of aan huis. Sinds de corona-crisis heb ik ervaren dat ik klanten ook online prima heb kunnen geven door via een gedeeld scherm de administratie en aangifte samen door te nemen. Begeleiding op afstand is dus geen probleem.
Recensies

9 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van ViaJoyce
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Mirjana Scheepens · Mirjana Scheepens · 10-07-2023 5.0

  Ik ben heel tevreden over Joyce als mijn Moneybird expert. Ze is efficiënt, snel, praktisch en heeft goede tips. Ze maakt administratie doen heel makkelijk en eenvoudig voor mij. Ze stelt fijne vragen die me scherp houden in mijn bedrijf. Eigenlijk is ze meer dan alleen een Moneybird expert!


 • Belinda Limani · Belinda Limani · 08-03-2023 · Review voor Joyce Pittens 5.0

  Vanaf dag één al erg blij met Joyce! Aangeraden door een mede-ZZP-er, en terecht: Joyce is vriendelijk, geduldig, weet wat ze doet en kan dit goed en professioneel uitleggen. Ze neemt op het gebied van financiën alle stress weg voor startende ondernemers. Een aanrader dus!


 • Bjorn Luijten · Opticien op de koffie · 18-01-2022 · Review voor Joyce Pittens 5.0

  Eigenlijk kan ik er heel kort over zijn, Ik vind het jammer dat ik haar niet een jaar eerder ontdekt heb. Joyce is lekker duidelijk! Daar hou ik van. Naast dat ze me ontzorgt w.b.t. de administratie, is ze heel positief, kritisch, betrokken, denkt mee en luistert goed. Deze combi werkt voor mij heel goed. Ik zeer tevreden!


 • Ilse Beunen · Ilse Beunen · 22-12-2021 · Review voor Joyce Pittens 5.0

  Super blij met Joyce als mijn boekhoudster, ze is veel meer dan dat! Naast haar praktische ondersteuning is Joyce een betrokken, positief ingesteld mens en is ze mijn klankbord in mijn overwegingen in mijn gemengd bedrijf/praktijk/atelier. Joyce snapt mijn creatieve brein, en geeft geregeld seintjes zodat mijn boekhouding up to date blijft. Het werken via telefoon en online meetings met gedeelde computer werkt super, en is daardoor efficient. Ik hoop dat we nog heel wat jaren kunnen samenwerken! Dank je wel Joyce!


 • Eefje van Antwerpen · Eefje van Antwerpen · 20-12-2021 · Review voor Joyce Pittens 5.0

  Joyce is een zegen voor mij als startende ondernemer. Mijn eerste jaar gaat gepaard met financiële ups en downs en Joyce staat altijd klaar om rust en helderheid in de tent te krijgen. Ze schept helderheid door alle financiële zaken goed voor je op een rijtje te zetten en door haar goede kennis van zaken weet ze precies van welke regelingen je gebruik kan maken zodat je wat lucht krijgt. Daarnaast geeft ze je boekhoudles, waarin ze je goede uitleg geeft hoe om te gaan met bijvoorbeeld Moneybird. Het maakt dat ik het begrijp en zelf zonder gedoe aan de slag kan met dit programma. De communicatie is top. Je krijgt snelle en heldere uitleg wanneer je een vraag hebt en ze houdt je scherp op na te komen verplichtingen. Kortom, heel blij met Joyce en ik zou het niet zonder haar kunnen doen.


 • Pleun · Pleun Peters · 20-12-2021 · Review voor Joyce Pittens 5.0

  Ik ben heel blij met Joyce! Alle dingen waar ik eerder stress van zou krijgen, voelen nu niet meer stressvol. Ik kan altijd bij haar terecht en dit geeft mij heel veel rust in mijn onderneming. Ze weet veel, is betrokken en denkt mee. Dat geeft mij een comfortabel gevoel, omdat ik alles aan haar kan vragen. Daarnaast helpt ze mij overzicht te behouden, waardoor ik mijzelf goed kan focussen op het werk waar ik wel goed in ben ;)!


 • Mirjana Scheepens · Mirjana Scheepens · 20-01-2021 · Review voor Joyce Pittens 5.0

  In ons kennismakingsgesprek zei Joyce: "Ik wil je ontzorgen op financieel gebied" Dat is precies wat ze doet. Ik kan bij haar terecht voor vragen en advies. Ik krijg heldere lijstjes met wat ik moet aanleveren en als ik iets niet snap, legt ze het op een begrijpelijke manier uit. Ik vind dat ik mezelf met het inhuren van Joyce een groot cadeau heb gegeven.


 • Vanessa · Vanessa Bender · 18-01-2021 · Review voor Joyce Pittens 5.0

  Joyce heeft mij bij de start van mijn onderneming bijgestaan in de boekhouding. Ik ben ontzettend blij met haar. Joyce is helder in haar communicatie, gestructureerd en punctueel. Ze heeft veel kennis over het belastingstelsel en weet precies welke subsidieregelingen en aftrekposten gelden voor mij als starter. Ze heeft MoneyBird voor me ingericht en precies uitgelegd wat ik maandelijks en jaarlijks moet doen. Ik laat de boekhouding met een gerust hart aan Joyce over en heb gekozen om de samenwerking met haar te continueren. Ik raad Joyce dan ook van harte aan.


 • Anne L. Giesen · wereldwatanders · 17-01-2021 · Review voor Joyce Pittens 5.0

  Kan ik ook 6 sterren geven?