Vink Fiscaal Advies

Vink Fiscaal Advies

- Sterren

Administratiekantoor en Fiscale Advisering

  • Zelfstandig Professional
  • Hank

Mijn bedrijf bestaat inmiddels 8 jaren en heeft haar klantenkring vooral onder zzp'ers, kleine ondernemers met enkele personeelsleden en een flink aantal kleine BV's voor DGA's ten behoeve van managementfee, pensioenopbouw en stamrechten. Naast het adviseren over de inrichting van uw boekhouding en de verwerking van inkoop en verkoop kunt u bij mij terecht voor al uw fiscale vragen.

Elke ondernemer heeft zijn eigen specifieke wensen en ik ben gewend maatwerk te leveren. Ik werk alleen, voor noodgevallen heb ik back-up geregeld. Ik ben een gediplomeerd fiscaal adviseur (HBO-niveau) en u mag van mij verwachten dat ik u pro actief adviseer, zeker over de fiscale zaken die u raken.

Ik hecht sterk aan het nakomen van afspraken zodat u er op kunt rekenen dat ik de zaken voor u tijdig en goed behartig. Daar staat tegenover dat ik ook van u verwacht dat u de zaken tijdig en volledig aan gaat leveren. Dat werkt voor ons allebei het meest efficiënt.
Alle producten worden in concept aan u voorgelegd zodat u hier uw akkoord op kunt geven voordat producten doorgestuurd worden naar bijvoorbeeld de Belastingdienst.

Hebt u belangstelling, dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek om de door u gewenste dienstverlening te bespreken.

De Experts

André Vink

André Vink

Fiscaal Adviseur / Boekhouder

Mijn naam is André Vink en ik ben 56 jaar. Mijn praktijk bestaat reeds 8 jaar. Ik werk zelfstandig maar heb inmiddels een uitgebreid netwerk van vakgenoten waar ik mee samenwerk. U kunt bij mij terecht voor uw administratie en al uw fiscale zaken. Mijn klanten zijn over het algemeen kleine zelfstandigen en kleinere bv's.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Vink Fiscaal Advies


Werk je met Vink Fiscaal Advies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vink Fiscaal Advies heeft nog geen reviews