Virtual Backoffice Support

Virtual Backoffice Support

5,0 Sterren

Administratieve dienstverlening

 • Zelfstandig Professional
 • Oss

Als zelfstandig professional richt ik me op het ondersteunen van zzp en MKB met betrekking tot de boekhouding in Moneybird. Het is mijn missie om de ondernemer zoveel mogelijk inzicht te geven en te laten krijgen in zijn of haar eigen boekhouding. Samen kijken we wat voor jouw fijn werkt, wil je veel zelf doen? Dan help ik jou te leren hoe je jouw boekhouding kunt verwerken en waar je op moet letten. Wil je het uitbesteden? Dan kan dat uiteraard ook en dan zal ik het voor je verwerken. Ik vind het belangrijk de ondernemer echt te ontzorgen en de dienstverlening te bieden die past en nodig is voor de onderneming.

De Experts

Virtual Backoffice Support

Virtual Backoffice Support

Moneybird Expert

Als zelfstandig professional richt ik me op het ondersteunen van zzp en MKB met betrekking tot de boekhouding in Moneybird.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Virtual Backoffice Support


Werk je met Virtual Backoffice Support samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Jan Janssen Koeltechniek

  Jan Janssen Koeltechniek

  5,0 Sterren

  Amanda ondersteund ons erg goed. Altijd beschikbaar en begrijpt de behoefte. Erg fijne samenwerking!

 • Trimsalon Animaren

  Animaren

  5,0 Sterren

  Amanda stelde een aantal maanden geleden voor om te starten met Moneybird. We werkten al een aantal jaar samen en ze had precies in de gate dat dit de stap zou zijn die mijn bedrijf enorm zou doen groeien. Onder begeleiding van Amanda hebben we een plan gemaakt om alles over te zetten. Stap voor stap heeft amanda dit uitstekend begeleid zodat ik in een klap overzicht zou hebben over mijn financiën. Nooit spijt gehad dat ik hieraan begonnen ben met Amanda. Laatst heb ik een andere ondernemer doorverwezen naar Amanda voor het omzetten van in systeem naar Moneybird. Ook die ervaarde wat ik ervaar met amanda. Enorm betrokken, gedreven, goed bereikbaar en ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Voor mij een rechterhand binnen mijn bedrijf die ik niet kan missen!

 • Duke Bestratingen

  Duke Bestratingen

  5,0 Sterren

  Enorm goed geholpen,en zeer te vreden over Virtual Backoffice Support! Een hele fijne samenwerking en alles tot in de puntjes geregeld!!