Voor Jouw Administratie

Voor Jouw Administratie

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Zaandijk
 • Moneybird-ambassadeur

Bij VoorJouwAdministratie is groei de focus. Het doel is om klanten een stevige administratieve basis te bieden, zodat zij verder kunnen groeien.

Ik zorg ervoor dat je administratie tot in de puntjes geregeld is in Moneybird. Je kunt er dan zeker van zijn dat je online boekhouding helemaal in orde is. Verder help ik je op weg met alle functionaliteiten en geef ik je tips voor het gebruik van Moneybird. Zo halen we samen het meeste uit jouw onderneming en je Moneybird account.

Even de mogelijkheden op een rijtje. Ik kan je helpen met het:
- invoeren van je administratie in Moneybird;
- beoordelen en checken van de gegevens die je zelf hebt ingevuld;
- controleren van je aangifte omzetbelasting;
- opstellen en checken van je jaarrekening;
- verzorgen van je aangifte inkomstenbelasting.

De Experts

Yvonne Oosterveen

Yvonne Oosterveen

Boekhouder

Mijn naam is Yvonne. Jaren geleden waagde ik zelf de sprong in het (zzp) diepe, ik kan me daarom goed inleven in de situatie van andere zzp’ers. Inmiddels ontzorg ik met plezier al vele ondernemers. Zo kunnen zij zich bezighouden met hun eigen onderneming zonder de zorg over de administratie. Boekhouden wordt met een online-boekhoudprogramma als Moneybird (gelukkig!) steeds makkelijker en leuker. Om de zzp'ers van vandaag ook verder te helpen op het gebied van administratie, ben ik gecertificeerd Moneybird adviseur. Hoe kan ik jou helpen?

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Voor Jouw Administratie


Werk je met Voor Jouw Administratie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Francis Lansink

  MOODZ guest experience

  5,0 Sterren

  Ik ben meer dan tevreden met Yvonne van "Voor jouw administratie". Sinds 2019 werk ik al met Yvonne samen voor mijn administratie. Ze is duidelijk, to the point en reageert altijd snel. Ook helpt ze mij bij al mijn vragen over Moneybird... en ze weet echt alles. Yvonne assisteert mij ook bij mijn aangifte inkomstenbelasting, want daar kom ik zelf niet uit. Zó fijn om iemand als Yvonne ter ondersteuning te hebben!

 • wdejong811@gmail.com

  DejongKoeriers

  5,0 Sterren

  Top

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Super professioneel en alles snel en netjes in orde. Beantwoord al mijn vragen en is heel fijn om mee samen te werken. Ik zou niet weten wat ik zonder moet!

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Yvonne helpt ons altijd enorm goed bij de Btw aangifte en afronden van het jaar. Ze ziet zaken die ik zelf over het hoofd zie en corrigeert het keurig. Prettig om mee te werken en komt ook uit de regio. Ze doet de administratie van twee van mijn bedrijven en naar volle tevredenheid. Zeker een aanrader.

 • Denise Witte

  Chairtime

  5,0 Sterren
  Review voor Yvonne Oosterveen

  Ik ben heel blij met Yvonne! Ze voelt als een vriendin, neemt de tijd voor je, vindt geen vraag te gek, en haalt de stress weg. Prijs/kwaliteit is ook goed. En lekker kort lijntje.

 • esther@downsideup.nl

  Jongwijs bv

  5,0 Sterren
  Review voor Yvonne Oosterveen

  Yvonne heeft ons goed geadviseerd bij het verwerken van de diverse posten en ons veel werk uit handen genomen. Ze reageert snel en vakkundig. Het was/is fijn werken met haar.

 • Lenka Luhulima

  Lect communicatie

  5,0 Sterren
  Review voor Yvonne Oosterveen

  Ik ben ontzettend blij met Yvonne als boekhouder. Ze staat altijd klaar om je te helpen en is zeer kundig en snel met haar reacties. Elke vraag neemt ze serieus en het contact verloopt soepel. Ik kan haar iedereen aanraden!

 • Silvie Kamphuis

  Silvie Kamphuis

  5,0 Sterren
  Review voor Yvonne Oosterveen

  Het werkt voor mij superfijn om grotendeels mijn eigen boekhouding te doen, maar een boekhouder als Yvonne te hebben, die af en toe even meekijkt, corrigeert en vragen beantwoordt. Ze helpt me nu ongeveer anderhalf jaar en ik zou niet meer anders willen. Voorheen had ik boekhouders die alles gevoelsmatig alleen maar ingewikkelder, in plaats van makkelijker en duidelijker maakten. Yvonne daarentegen is supersnel, duidelijk en transparant. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

 • Tubien van Wulften

  Tubien van Wulften

  5,0 Sterren
  Review voor Yvonne Oosterveen

  Yvonne is een betrouwbare expert, die nooit beroerd is om dingen 3x uit te leggen of te herhalen. Dit doet ze in Jip en Janneke taal en reageert super snel op vragen of verzoeken. Haar facturen zijn heel duidelijk en redelijk. Als klant weet ik waar ik aan toe ben. Echt een topper!

 • Sanne Groen-Huiberts

  Sanne Groen Business Support

  5,0 Sterren
  Review voor Yvonne Oosterveen

  Super fijne, snelle, vriendelijke en duidelijke ondersteuning! Ik ben ontzettend blij met Yvonne en vertrouw haar graag mijn boekhouding toe.

 • Thalita van Heems

  Lady Butler

  5,0 Sterren
  Review voor Yvonne Oosterveen

  Als er iemand is die boekhouding in Jip en Janneke taal kan uitleggen, dan is het Yvonne wel. En geen vraag is haar te gek en verzorgt ze mijn boekhouding tot in de puntjes. Dus als je je boekhouding Slim en Simpel wilt hebben en zonder gedoe wilt ondernemen, dan is er oprecht maar 1 plek waar je met je boekhouding wilt zijn; voorjouwadministratie.nl

 • wdejong811@gmail.com

  DejongKoeriers

  5,0 Sterren
  Review voor Yvonne Oosterveen

  Zeer goed, vakvrouw en vriendelijk.

 • Ernst Jacob Bakker

  Zanoise B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Yvonne Oosterveen

  Yvonne heeft me zeer plezierig, deskundig en voortvarend geholpen met het overzetten van mijn administraties van excel naar Moneybird. Afspraken worden stipt nagekomen.Buitengewoon prettig!