Vreeman admin. consulenten en bel. adv

Vreeman admin. consulenten en bel. adv

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Purmerend
 • Moneybird-ambassadeur

Welkom bij Vreeman administratieconsulenten en belastingadviseurs wij zijn een familiebedrijf dat ondernemers in het MKB ondersteund en assisteert bij hun administratie, jaarrekening en aangifte.
Bij ons familiebedrijf nemen wij u graag de administratieve zaken uit handen. Door het gebruik van Moneybird en de verdere digitale administratieve verwerking hebben onze klanten via ons dashboard inzicht in de financiële stand van zaken van hun onderneming, zonder daar veel zelf voor te doen.
Ons team is telefonisch en per email bereikbaar om vragen te beantwoorden en assistentie te verlenen.
Ons kantoor is aangesloten bij de NOAB en om dit lidmaatschap en bijbehorend certificaat te krijgen dienen wij jaarlijks onze kennis up to date te houden waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en daarnaast wordt de kwaliteit van ons kantoor ééns in de drie jaar gecontroleerd door de beroepsorganisatie om een optimale dienstverlening te waarborgen.
Via samenwerking met een accountantskantoor en verzekeringsagent kunnen wij eventuele ontbrekende kennis aanvullen en een compleet pakket van diensten leveren.

De Experts

Peter Vreeman

Peter Vreeman

Directeur

Na mijn opleiding accountancy en gewerkt te hebben bij Deloitte heb ik het bedrijf van mijn ouders overgenomen. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat ondernemers de financiële kan van hun bedrijf ook onder controle hebben om zo een winstgevend bedrijf te creëren. Ik denk dat een goede samenwerking tussen de ondernemer en zijn administrateur geld kan opleveren in plaats van geld moet kosten. Door het gebruik van alle digitale tools die er op administratief gebied zijn, zoals scan & herken software, bankkoppeling, automatische verwerking van boekhouding e.d. wordt de administratie en jaarrekening een proces waar weinig handen meer aan te pas komen, maar hierdoor heeft de ondernemer wel live zicht op zijn financiële stand van zaken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Vreeman admin. consulenten en bel. adv


Werk je met Vreeman admin. consulenten en bel. adv samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Thomas Groen

  Thomas Groen Coaching

  5,0 Sterren

  Goede communicatie, super overzichtelijk altijd en klantvriendelijk. Top!

 • Iris Cops

  I.J. Professionals

  5,0 Sterren
  Review voor Peter Vreeman

  Ik was specifiek op zoek naar een boekhouder welke ook met Moneybird werkt. Sinds ruim een jaar werk ik daarom samen met Vreeman Administratieconsulten B.V. Dit no steeds naar volle tevredenheid! Bij vragen wordt er snel gereageerd door zowel Peter als zijn team. Ook vind ik het fijn dat tijdig voor het einde van het jaar er wordt meegekeken naar de kosten en investeringen en daarover wordt geadviseerd. Wanneer je op zoek bent naar iemand die zijn afspraken nakomt, over vakkennis beschikt en zaken helder uitlegt dan zit je hier goed!

 • Ricardo Theijs

  Voorraad Fanaat B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Peter Vreeman

  Door de jaren heen hebben wij verschillende boekhouders/accountants gehad, maar tot nu toe (een half jaar) zijn wij erg te spreken over de dienstverlening. Als je op zoek bent naar persoonlijk contact, snelle response op vragen én advies dat 'to-the-point' is dan ben je bij Peter Vreeman aan het juist adres!

 • Jan Elzinga

  Jan Elzinga Opleidingsadviezen

  5,0 Sterren
  Review voor Peter Vreeman

  Peter Vreeman voert al 14 mijn boekhouding naar tevredenheid. Zij adviezen zijn duidelijk en werkbaar.