VSI - Virtual Support by Ilona

VSI - Virtual Support by Ilona

- Sterren

Virtueel Support

  • Zelfstandig Professional
  • Lage Zwaluwe

VSI is opgericht op 1 mei 2019 uit de gedachte dat ik behalve mijn zus en een paar van haar collega's die werkzaam zijn als ZZP'er in de zorg, méér harde werkers zoals zij kan ondersteunen.
Veel zorgproffesionals oefenen hun vak met passie uit, maar hekelen veel van de administratieve taken. Hier biedt VSI een brede oplossing. Als toegewijde VA (een personal assistant, maar dan op afstand) neem ik je administratieve zorgen weg!

Mijn voorkeur gaat ernaar uit het slimmer voor je in te richten en/of tips te geven waardoor je sneller of makkelijker kunt werken. Vind je er dan nog steeds niets aan? Ik heb ook maand-abonnementen, jij kiest wat je wilt uitbesteden, zodat jij je energie fijner kan inzetten! Win-win :-)

Gedurende het eerste jaar heb ik mezelf ook als ondernemer ontwikkeld en besef ik maar al te goed wat er bij komt kijken. Zo ook een goed werkend boekhoudprogramma, deze heb ik gevonden in Moneybird! MB is continue in ontwikkeling en neemt de feedback en wensen van haar klanten serieus.

Inmiddels heb ik natuurlijk zelf trainingen gedaan en mag ik me inmiddels presenteren als adviseur. In mijn aanbod staat o.a. het volledig inrichten van jouw administratie in Moneybird, zodat jij hierna gewoon lekker aan de slag kunt! Daarnaast bied ik 1-op-1 Trainingen: in 2 uur tijd leer ik je alles wat je moet weten, samen doorlopen we alle stappen van het maken van facturen tot het bekijken van jouw omzet en kosten. Hierna weet jij hoe jij jouw administratie relatief simpel verwerkt én hoe je kan zien wat joúw cijfers zijn.

De Experts

Ilona de Leeuw

Ilona de Leeuw

Virtual Assistant

Mijn naam is Ilona, mijn hart ligt bij zorg&welzijn. Mijn kracht ligt echter bij administratieve ondersteuning en optimaliseren. Als Virtual Assistant help ik je niet alleen bij de uitvoering van jouw administratieve taken, maar ook met het slimmer inrichten van jouw administratie. Zo ga jíj tijd besparen!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van VSI - Virtual Support by Ilona


Werk je met VSI - Virtual Support by Ilona samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

VSI - Virtual Support by Ilona heeft nog geen reviews