YAA

YAA

5,0 Sterren

belastingadvies/administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Bergschenhoek
 • Moneybird-ambassadeur

Klein belastingadvies/administratiekantoor. Gericht op mensen met vrije/creatieve beroepen, kleine bedrijven met of zonder personeel. Advies baseer ik op zowel bedrijfseconomische als ook persoonlijke omstandigheden van de cliënt. Vakkennis wordt op peil gehouden door het lezen van vakliteratuur en het volgen van nieuwsberichten in de diverse media. Ik beschik over een goed netwerk waar ik eventuele complexe situaties kan overleggen met andere specialisten. Mijn kantoor is gevestigd aan huis. Goed bereikbaar en er is altijd gratis parkeerplek.

De Experts

Ron de Kort

Ron de Kort

Belastingadviseur

Hoi, ik ben Ron de Kort. Ik werk sinds 2001 als zelfstandig belastingadviseur vanuit mijn eigen eenmanszaak, ik houd kantoor aan huis in Bergschenhoek. Mijn klanten zijn voornamelijk eenmanszaken en kleine ondernemingen met personeel. Mijn clientèle bestaat grotendeels uit mensen met vrije en/of creatieve beroepen. Ik vind het leuk om mensen te helpen bij het opzetten en onderhouden van hun bedrijf en daarbij zo goed mogelijk aan te sluiten bij de omstandigheden die de belastingwetgeving biedt. Persoonlijk contact vind ik daarbij belangrijk.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van YAA


Werk je met YAA samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Laura-anne Grimbergen

  DANSVOER

  5,0 Sterren

  Ron weet wat 'ie doet, komt z'n afspraken altijd na en is een fijne vraagbaak voor als ik er zelf even niet uit kom. Aanrader!

 • Rom Roest

  Ghout Meubels

  5,0 Sterren

  Als beginnend ondernemers zijn wij soms nog zoekende naar hoe bepaalde zaken te boeken en hoe het samengaat met een webshop. Ron heeft ons (en helpt ons) daar perfect bij met een duidelijke uitleg. Zeer tevreden!

 • Trees Steeghs

  Steeghs

  5,0 Sterren
  Review voor Ron de Kort

  Ron werkt degelijk en kundig. Dat betekent dat niet alleen ik vertrouwen in hem heb, maar dat ook de belastingdienst dat heeft. Dat we tegenwoordig ook gewoon digitaal de dingen verwerken vind ik ook fijn. Ik kan niet anders zeggen dan: het is een langdurige en prettige samenwerkingsrelatie