Zakelijk Gezond

Zakelijk Gezond

5,0 Sterren

Administratie, Belastingen & Cashflow support voor dienstverlenende ZZP'ers

  • Zelfstandig Professional
  • Alphen aan den Rijn

Wil jij ook het allerliefst Zakelijk Gezond ondernemen? Elke avond met een gerust hart gaan slapen, zonder stress over je financiën en belastingen? Dan ben je bij Zakelijk Gezond aan het juiste adres.
Ik zal je vertellen wat ik voor jou als dienstverlenende zzp'er kan betekenen.

Als zzp'er komt er veel op je af. Veel zaken moet je helemaal zelf uitzoeken en dat geeft stress. Je wilt het liefste de touwtjes zelf in handen houden, maar ook alle voordelen benutten. Administratie en Belastingen zijn daarbij niet je grootste vriend.

Dat begrijp ik heel goed.
Mijn naam is Edwin Ietswaard, jouw boekhoudcoach en Profit First Winstadviseur i.o.. Zelf ben ik als meer dan 10 jaar zzp'er en met mijn ervaring en kennis kan ik jou helpen met Administratie, Belastingen en Cashflow support.

Wanneer jij met Zakelijk Gezond gaat samenwerken, kan ik ervoor zorgen dat jouw financiële stress verminderd wordt. Mijn doel is dat jij meer winst gaat maken en in een gezonde balans kan ondernemen. Een rendabel inkomen voor nu en voor later is daarbij essentieel.

Mijn diensten bied ik in 3 stappen aan:
1. Administratie abonnement
Ik zorg dat jouw boekhouding fiscaal en inzichtelijk staat als een huis. Dit is het fundament waarmee wij samen gaan werken aan je echte doel: Winst maken, gezonde balans in het leven én bouwen aan een zorgenvrij inkomen voor nu en later.

2. Belastingen abonnement
Zekerheid over de inkomstenbelasting door de goede voorbereiding, controle en uitgebreide samenwerking. Hierdoor betaal jij zo weinig mogelijk belasting en heb je geen zorgen meer over de hoeveelheid geld die je aan de Belastingdienst moet overmaken.

3. Cashflow abonnement
Altijd en elk kwartaal een persoonlijke winstuitkering. Weten wat je maandelijks kan besteden aan kosten en salaris. Zekerheid dat je voldoende reserveert voor de btw en de inkomstenbelasting. Dankzij regelmaat en een goed overzicht over meerdere bankrekeningen heb jij een vast maandelijks inkomen en alle financiën zonder zorgen! Dat is toch geweldig?

Wordt jij hier ook gelukkig van? Dan zijn wij mogelijk een goede match! Nu is het aan jou voor een persoonlijke (online) ontmoeting met mij in te plannen. Dat kan heel eenvoudig online op een moment dat jou schikt. Het is volledig gratis en ik beloof jou: Ik ga je niets verkopen! Jij bepaalt de koers van jouw onderneming.

Zie ik je snel?

De Experts

Edwin Ietswaard

Edwin Ietswaard

Boekhoudcoach voor de dienstverlenende zzp'er

Mijn naam is Edwin Ietswaard. Geboren in ‘76 en woonachtig in het groene hart met mijn dochters en echtgenote. Ik ben sinds 2020 actief als zelfstandig boekhoudcoach voor dienstverlenende zzp'ers.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Zakelijk Gezond


Werk je met Zakelijk Gezond samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Suzanne Lakenman - Oud

    Suzanne Oud Fotografie

    5,0 Sterren

    Goed en eerlijk advies. Ook heel fijne tips om mijn bedrijf verder te laten groeien. Hoeveel ik ben gegroeid met mijn bedrijf sinds Edwin mij ondersteund had ik alleen niet gekunt! Edwin heeft veel kennis en staat bij vragen altijd snel voor me klaar.