ZZPerfect

ZZPerfect

5,0 Sterren

Administratiekantoor

ZZPerfect heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • < 10 co-workers
 • Paterswolde en Hoogeveen
 • Moneybird-ambassadeur

Welkom bij ZZPerfect!

Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers die werken met Moneybird.
Onze missie is om jou als ondernemer te ontzorgen, zodat jij je volledig kunt richten op je bedrijf.
Wij zijn toegankelijk en denken graag met je mee. Onze kernwaarden zijn vooruitstrevend, klantgericht, vertrouwen en openheid. Bij ons staat de klant altijd centraal en wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties op basis van vertrouwen en transparantie.

Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Als je op zoek bent naar de goedkoopste optie, dan zijn wij misschien niet de beste keuze voor jou. Bij ons koop je namelijk onze tijd en expertise, en wij zijn er trots op dat we kwalitatieve dienstverlening bieden die jou als ondernemer echt verder helpt.

We willen ons onderscheiden van andere administratiekantoren door een persoonlijke en toegewijde aanpak te hanteren. Als je bereid bent om te investeren in kwaliteit, dan zijn wij er om je te helpen! Ons team bestaat uit ervaren en deskundige professionals die altijd voor je klaarstaan en met je meedenken. Wij zijn betrokken bij jouw bedrijf en zijn er om je te ondersteunen bij alle administratieve zaken. Daarnaast hebben wij ook een intensieve samenwerking met een lokaal accountantskantoor waardoor jij ook met al jouw fiscale vragen direct bij ons terecht kan. Dus wel de lusten maar niet de lasten van een hoge overhead, je betaalt alleen waar je behoefte aan hebt op dit gebied.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Team ZZPerfect
Suzan, Jennie, Daan, Elwin, Ingrid en Jurgen

De Experts

Suzan de Wit

Suzan de Wit

Boekhouder

Klantenstop

Wij zijn ZZPerfect, gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers die met Moneybird werken. Onze missie is om jou als ondernemer te ontzorgen.

Jennie Flierman Kikkert

Jennie Flierman Kikkert

Office manager

Klantenstop

Of je nu belt, mailt of langskomt op kantoor, de kans is groot dat je als eerste contact hebt met jennie. Zij is de hartelijke stem aan de andere kant van de lijn.

Ingrid Feddema

Ingrid Feddema

Allround boekhouder

Klantenstop

Als allround boekhouder ben ik elke dag bezig om het beste voor onze klanten uit de cijfers te halen. Dat kan zijn via de BTW aangiftes of jaarrekening maar ook pro-actief meekijken in de boekhouding.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van ZZPerfect


Werk je met ZZPerfect samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Tom Roelofs

  Tom Roelofs

  5,0 Sterren

  Erg fijne boekhouder. Denk mee, is flexibel, persoonlijk en maakt zo nodig even tijd vrij om je snel even verder te helpen. Top!

 • Anoek Dalhuisen

  Anoek, (team)coach en trainer

  5,0 Sterren
  Review voor Suzan de Wit

  De samenwerking met ZZ-Perfect verloopt voor mij heel soepel. Ik weet precies wat ik aan ze heb, ze zijn duidelijk in verwachtingen en snel in verwerken van mijn btw aangiftes, jaarrekeningen en belastingaangiftes. Kortom, ik ben heel erg tevreden.

 • Ton Kiesewetter

  Klusbedrijf De Aandacht

  5,0 Sterren
  Review voor Suzan de Wit

  ZZPerfect is een erg prettig administratiekantoor. De communicatielijnen werken snel en zijn kort. Het personeel is altijd erg behulpzaam en kundig. Het gemak waarmee we kunnen samenwerken dankzij Moneybird is een grote plus en een van de belangrijkste redenen voor mij om voor Suzan te kiezen.

 • Dap-Styling

  Dap-Styling - Dress and Personality

  4,5 Sterren
  Review voor Suzan de Wit

  Zoals je weet Suzan heb ik niets met cijfers en administratie. Het is fijn dat jij dingen in begrijpelijke taal uitlegt en sinds ik met Moneybird kan er bijna niets meer mis gaan. Hierdoor ben ik minder tijd kwijt met mijn administratie.

 • Jurriën Kwint

  Kwinternet

  5,0 Sterren
  Review voor Suzan de Wit

  Ruim een jaar doen Suzan en haar collega's mijn administratie, perfect! Komen afspraken na en denken mee in efficiënte oplossingen. Ben je opzoek naar een betrouwbare boekhouder, zoek niet verder!

 • Lianne Smid

  Lilly and the City

  5,0 Sterren
  Review voor Suzan de Wit

  Wat ik van Suzan, en niet te vergeten haar fantastische team, vind? Daar kan ik heel kort over zijn: ik ben super tevreden! Als ik een vraag heb, ontvang ik binnen een dag een antwoord, ze geven me advies waar ik echt iets mee kan en bij alle aangiftes bij de Belastingdienst helpen ze me prima. Kortom; ik ben ontzettend tevreden.

 • Jascha Tuinier

  Jascha Tuinier

  5,0 Sterren
  Review voor Suzan de Wit

  Kan ZZ-Perfect van harte aanbevelen. Super toegankelijke, vriendelijke mensen met een persoonlijke benadering. Je bent hier geen nummertje, maar ze weten wel alles van de cijfertjes.

 • hanneke nanninga

  Hanneke Nanninga

  5,0 Sterren
  Review voor Suzan de Wit

  Dit is het tweede jaar dat ik samenwerk met Suzan, en ik wil niet meer anders! Wat mij vooral goed bevalt is dat ik zelf inzicht heb, zelf kan werken in moneybird, maar toch zeker weet dat alles goed verwerkt wordt bij de aangiftes. Bij vragen is Suzan(of iemand van haar team) altijd snel bereikbaar en word ik goed geholpen.

 • Marieke Middendorp

  Studiopie.nl

  5,0 Sterren
  Review voor Suzan de Wit

  Ik ben zo blij met het team van Suzan! Eindelijk overzicht in mijn financiën. Als ik er zelf even niets snap van mijn boekhouding of de nieuwe regels, wordt er altijd tijd en aandacht voor mij vrij gemaakt. Niets is teveel, zelfs als ik een beetje off-topic ga, word ik geholpen. :)