ZZPerfect

ZZPerfect

5.0

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met ZZPerfect

Paterswolde en Hoogeveen < 10 co-workers Moneybird-ambassadeur

Welkom bij ZZPerfect!

Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers die werken met Moneybird.
Onze missie is om jou als ondernemer te ontzorgen, zodat jij je volledig kunt richten op je bedrijf.
Wij zijn toegankelijk en denken graag met je mee. Onze kernwaarden zijn vooruitstrevend, klantgericht, vertrouwen en openheid. Bij ons staat de klant altijd centraal en wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties op basis van vertrouwen en transparantie.

Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Als je op zoek bent naar de goedkoopste optie, dan zijn wij misschien niet de beste keuze voor jou. Bij ons koop je namelijk onze tijd en expertise, en wij zijn er trots op dat we kwalitatieve dienstverlening bieden die jou als ondernemer echt verder helpt.

We willen ons onderscheiden van andere administratiekantoren door een persoonlijke en toegewijde aanpak te hanteren. Als je bereid bent om te investeren in kwaliteit, dan zijn wij er om je te helpen! Ons team bestaat uit ervaren en deskundige professionals die altijd voor je klaarstaan en met je meedenken. Wij zijn betrokken bij jouw bedrijf en zijn er om je te ondersteunen bij alle administratieve zaken. Daarnaast hebben wij ook een intensieve samenwerking met een lokaal accountantskantoor waardoor jij ook met al jouw fiscale vragen direct bij ons terecht kan. Dus wel de lusten maar niet de lasten van een hoge overhead, je betaalt alleen waar je behoefte aan hebt op dit gebied.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Team ZZPerfect
Suzan, Jennie, Daan, Elwin, Ingrid en Jurgen


Diensten
In huis
 • Allround mkb boekhouder
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Invoer boekhouding
 • Jaarrekening
 • Personeel advies
 • Startersbegeleiding
 • Workshops & cursussen
Door derden
 • Accountantsverklaringen - controle
 • Vennootschapsbelasting

Prijsstelling
 • Prijs range: €45.00 tot €125.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Afrekenen op basis van abonnementen
 • Afrekenen op basis van vaste prijs
Organisatie

De Experts

 • Elwin Boesjes
  Elwin Boesjes
  Boekhouder

  Mijn naam is Elwin, ik ben werkzaam als allround boekhouder bij ZZPerfect. Op de middelbare school trokken cijfers en overzichten mij altijd al aan. Ik ben na de middelbare school bedrijfskunde gaan studeren in Groningen, waar ik een breed scala aan onderwerpen heb geleerd over de financiële, maar ook overige aspecten van een bedrijf. Tijdens mijn studie kwam ik via via met Suzan in contact, en binnen de kortste keren was ik werkzaam bij ZZPerfect. Ik vind het leuk om ondernemers te helpen met het beheren van de administratie en het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Een kloppende en duidelijke administratie wordt ik vrolijk van, daarnaast geeft het mij voldoening om iemand te helpen met vraagstukken over de financiën.
 • Suzan de Wit
  Suzan de Wit
  Boekhouder

  Wij zijn ZZPerfect, gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers die met Moneybird werken. Onze missie is om jou als ondernemer te ontzorgen.
 • Jennie Flierman Kikkert
  Jennie Flierman Kikkert
  Office manager

  Of je nu belt, mailt of langskomt op kantoor, de kans is groot dat je als eerste contact hebt met jennie. Zij is de hartelijke stem aan de andere kant van de lijn.
 • Ingrid Feddema
  Ingrid Feddema
  Allround boekhouder

  Als allround boekhouder ben ik elke dag bezig om het beste voor onze klanten uit de cijfers te halen. Dat kan zijn via de BTW aangiftes of jaarrekening maar ook pro-actief meekijken in de boekhouding.
Recensies

39 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van ZZPerfect
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Carlijn Haveman · By Carlijn · 10-05-2023 · Review voor Elwin Boesjes 5.0

  Heldere en snelle communicatie, duidelijke uitleg, betrouwbaar en vriendelijk. Kortom: fijne samenwerking!


 • Anoek Dalhuisen · Anoek, (team)coach en trainer · 10-05-2023 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  De samenwerking met ZZ-Perfect verloopt voor mij heel soepel. Ik weet precies wat ik aan ze heb, ze zijn duidelijk in verwachtingen en snel in verwerken van mijn btw aangiftes, jaarrekeningen en belastingaangiftes. Kortom, ik ben heel erg tevreden.


 • Ton Kiesewetter · Klusbedrijf De Aandacht · 08-07-2021 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  ZZPerfect is een erg prettig administratiekantoor. De communicatielijnen werken snel en zijn kort. Het personeel is altijd erg behulpzaam en kundig. Het gemak waarmee we kunnen samenwerken dankzij Moneybird is een grote plus en een van de belangrijkste redenen voor mij om voor Suzan te kiezen.


 • Dap-Styling · Dap-Styling - Dress and Personality · 05-07-2021 · Review voor Suzan de Wit 4.5

  Zoals je weet Suzan heb ik niets met cijfers en administratie. Het is fijn dat jij dingen in begrijpelijke taal uitlegt en sinds ik met Moneybird kan er bijna niets meer mis gaan. Hierdoor ben ik minder tijd kwijt met mijn administratie.


 • Jurriën Kwint · Kwinternet · 02-07-2021 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Ruim een jaar doen Suzan en haar collega's mijn administratie, perfect! Komen afspraken na en denken mee in efficiënte oplossingen. Ben je opzoek naar een betrouwbare boekhouder, zoek niet verder!


 • Lianne Smid · Lilly and the City · 30-06-2021 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Wat ik van Suzan, en niet te vergeten haar fantastische team, vind? Daar kan ik heel kort over zijn: ik ben super tevreden! Als ik een vraag heb, ontvang ik binnen een dag een antwoord, ze geven me advies waar ik echt iets mee kan en bij alle aangiftes bij de Belastingdienst helpen ze me prima. Kortom; ik ben ontzettend tevreden.


 • Jascha Tuinier · Jascha Tuinier · 30-06-2021 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Kan ZZ-Perfect van harte aanbevelen. Super toegankelijke, vriendelijke mensen met een persoonlijke benadering. Je bent hier geen nummertje, maar ze weten wel alles van de cijfertjes.


 • hanneke nanninga · Hanneke Nanninga · 30-06-2021 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Dit is het tweede jaar dat ik samenwerk met Suzan, en ik wil niet meer anders! Wat mij vooral goed bevalt is dat ik zelf inzicht heb, zelf kan werken in moneybird, maar toch zeker weet dat alles goed verwerkt wordt bij de aangiftes. Bij vragen is Suzan(of iemand van haar team) altijd snel bereikbaar en word ik goed geholpen.


 • Marieke Middendorp · Studiopie.nl · 30-06-2021 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Ik ben zo blij met het team van Suzan! Eindelijk overzicht in mijn financiën. Als ik er zelf even niets snap van mijn boekhouding of de nieuwe regels, wordt er altijd tijd en aandacht voor mij vrij gemaakt. Niets is teveel, zelfs als ik een beetje off-topic ga, word ik geholpen. :)


 • Puck Geytenbeek · PuckYou · 20-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Suzan is een topper, ze maakt dit zoveel makkelijker voor mij. Heel fijn in de omgang en altijd tijd om je e.e.a. uit te leggen. Ook haar team is ontzettend proactief en behulpzaam. Kortom als je iemand zoekt om je te helpen met je boekhouding; zoek niet verder!


 • Douwe Douma · Buro Voerman · 09-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 4.5

  Suzan reageert snel op vragen, legt goed uit en denkt mee met de ondernemer.


 • Rick de Haan · Outrick Event Services · 07-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Ik ben erg tevreden met Suzan als mijn boekhoudster. Mede door haar kan ik ZZP-er zijn. Ze denkt met mij mee en heeft mij in dat opzicht erg goed geholpen als beginnend ZZP-er. Vriendelijk, duidelijk en kordaat. Facturatie en belastingzaken worden door haar behartigd, daardoor kan ik me kan focussen op het werk. Zonder een boekhoudster als Suzan had ik geen succes kunnen maken van mijn ondernemerschap.


 • Renée Niessen · RCN Advies & Training · 06-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Prettige en duidelijke samenwerking op een manier die bij mij als klant past. Suzan en haar medewerkers zijn snel in het afhandelen van mijn vragen per e-mail of telefoon. Ik ben een erg tevreden klant. Daarnaast ben ik ook blij met het gebruik van Moneybird omdat het mij altijd goed inzicht geeft in de financiële stand van zaken.


 • Manda Gritter · PicturePower · 06-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Ik vind het een fijne samenwerking met Suzan en haar collega's. Ze reageren snel op vragen en willen je graag helpen. Suzan is een boekhouder met oog voor de ondernemer, ze denkt niet alleen aan de cijfers, maar juist ook mee over de impact hiervan op keuzes die ik maak in mijn bedrijf (en andersom).


 • Angelic Bloemberg · Bloemberg Advies · 03-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Helder advies en prettige samenwerking


 • Anoniem · 03-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Uitstekende partner om er zeker van te zijn dat het financieel allemaal netjes geregeld is.


 • Daniël Lippold · MM37 · 03-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben met Suzan en de mensen in haar ploeg. ZZ-Perfect communiceert duidelijk, beschikt overduidelijk over de juiste vakkennis en kunnen dit ook goed uitleggen. Niets is te lastig, er is altijd een antwoord. En als ondernemer is dat wel iets wat ik als erg prettig ervaar. Ik hoop dat we nog vele jaren samenwerken. Ik geef alleen maar 5 sterren want ik ben super tevreden.


 • Floris Gräper · Long Mynd advies · 02-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 4.5

  Suzan en haar team zorgen met een heel persoonlijke benadering ervoor dat vragen vakkundig en vlot beantwoord worden. Wat ik vooral plezierig vindt is dat ze de boekhouding niet overnemen maar wel goed begeleiden.


 • Marc Willemsen · ITsMarc · 02-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 4.5

  Suzan is een prettig persoon om mee samen te werken en heeft samen met haar andere medewerkers bij ZZ-Perfect altijd wel een antwoord op de meest uiteenlopende vraagstukken. Kortom: top!


 • Anoniem · 02-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 4.0

  Het is ontzettend prettig samenwerken met Suzan. Ze staat altijd open voor vragen en niets is te gek. Ze reageert snel en samen met haar team maakt ze altijd alles in orde. Blij dat zij mijn boekhouding doen.


 • Paul Huizinga · Autobedrijf Huizinga · 02-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 4.5

  Denkt met alles en iedereen mee. Fijne korte lijntjes, dus altijd snelle reacties en oplossingen


 • Albert Hidding · alberthidding · 01-02-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  ZZPerfect doet al enkele jaren mijn administratie en ik ben daar ontzettend tevreden over. Suzan is betrokken en denkt actief mee over hoe ik het mijn administratie het best kan inrichten. Suzan en haar team zijn erg betrouwbaar en nauwkeurig en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen. Een topboekhouder!


 • Sjoerd Zandstra · het IT huys · 31-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 4.0

  Ik ben heel tevreden met de ondersteuning die ZZ-Perfect biedt. Suzan en haar team ontzorgt en geeft goed advies.


 • Daniëlle Verbruggen · Daniëlle Verbruggen · 31-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Enthousiaste en flexibele boekhouder met verstand van zaken die alles op een simpele manier uitlegt. En het is ook nog eens een heel leuk mens!


 • Michiel Smit · Flow in Motion B.V. · 31-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Al vijf jaar doet ZZPerfect onze administratie. De accuraatheid, het nakomen van afspraken, de heldere communicatie over de bonnen die nog missen, de herrineringen voor wat je nog moet doen. Alles wat je nodig hebt als ondernemer om de administratie los te kunnen laten. Ze richten de administartie zo in, zodat jij dat begrijpt.


 • stevan brem · AppPack · 31-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Suzan heeft mij fantastisch geholpen met de adviezen (ook d.m.v. Skype) om mijn administratie op te zetten. Ik kreeg altijd via mail snel een reactie op mijn vragen. Ik ben zeer tevreden over haar diensten.


 • Marloes de Boer · Marloes de Boer · 31-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Ik kwam bij Suzan in de hoop dat ik zou gaan begrijpen wat er van me verwacht werd op financieel gebied en daar samen zorg voor te kunnen dragen. In jip en janneke taal kon ze me alles uitleggen en vervolgens is tot op heden al het contact snel, laagdrempelig en behulpzaam verlopen. Ze zet een stap extra om je verder te helpen en dat geeft nog meer het gevoel dat je het samen doet.


 • Tino van der Veen · T.M. Sign · 31-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Snel en behulpzaam en kennis van zaken, dat is ervaring die ik heb bij Susan/ZZperfect. Vanaf mijn start als zelfstandige van grote waarde voor mij, écht top !


 • info@lactatiekundigegroningen.nl · Lactatiekundige Groningen · 30-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Heel blij met deze mensen. Ze helpen mij met al mijn vragen over de administratie en boekhoud programma. Werken volgens de gemaakte afspraken, handelen snel en deskundig. Ik wil geen ander meer!! Ik kan niet anders dan 5 sterren geven!!


 • Edward De Silva De Freitas · IT is ESF · 30-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Bij eerste gesprek was klik er meteen. Suzan legt goed uit en denkt met je mee. Kan altijd vragen kwijt waar je zelf over twijfelt of niet weet, die dan altijd netjes worden beantwoord met juiste argumentatie.


 • Henk Beket · Beket Consultancy · 30-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Dankzij Suzan geef ik al mijn administratie met een gerust hart uit handen. Ze denkt met me mee, heeft verstand van zaken en beantwoord vragen correct en snel. Ze is een absolute aanrader!


 • Wessels · Wessels Daktechniek · 30-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  De eerste tip die Suzan mij gaf was Moneybird te gaan gebruiken. Een gouden tip, want als dakdekker was administreren niet mijn hobby. Maar met Moneybird is het heel simpel en ook leuk om direct inzichtelijk te hebben hoe de zaken ervoor staan. Suzan is betrokken, ze antwoordt snel, vakkundig en in no-nonse duidelijke taal. Haar persoonlijke benadering en gunstige tarief maken dat ik ZZPerfect bij mijn zakelijke kennissen van harte aanbeveel.


 • Sophie Hospes · Sophie Hospes · 30-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Suzan heeft mijn hele boekhouding opgezet en daarbij mij handvatten gegeven om dit zelf zo goed mogelijk bij te houden. Ik hoef haar maar te bellen en ze staat voor mij klaar. De gekste (en voor mij soms zelfs beschamende) vragen zijn voor haar nooit te gek! Ik ben heel blij met Suzan!


 • Jan Jonker · Jan Jonker Consultancy · 30-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Suzan is iemand met heel veel kennis van zaken en heeft meteen een antwoord of oplossing klaar wanneer je met boekhoudkundige of andere vragen zit. Als startende ondernemer is dat een hele geruststelling waardoor je geen tijd verliest en je jezelf kunt focussen op je eigen zaken.


 • Gerbrich Dijkstra · Dijkstra duidt & doet · 30-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  ZZPerfect met Suzan en Elwin neemt me veel werk en zorgen uit handen, zodat ik me kan richten op waar ik wel goed in ben.


 • Mario Pellegrom · Let's Go, Training By Mario · 30-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Als zzp'er wil je je niet teveel met de details bezighouden van het boekhouden. Bij zz-perfect ben je dan aan het juiste adres, waarbij afspraak = afspraak een vanzelfsprekendheid is.


 • Marjolijn Groendijk · 050Legal · 30-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Suzan is erg prettig en gemoedelijk om mee samen te werken. Ik heb echt een hekel aan alles wat met de administratie/boekhouding te maken heeft en stel dat het liefst zo lang mogelijk uit. Suzan geeft me juist, subtiel, een schop onder de kont om de basis in orde maken waarna zij het heel fijn overneemt. Tevens vind ik het plezierig dat ze niet sec de uitvoering doet, maar ook met je meedenkt zodat je onder aan de streep meer overhoudt.


 • Freerk · MKB Watersport · 30-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 5.0

  Ik kan niet anders dan op alle punten 5 sterren geven. Suzan en haar team zetten zich keihard in voor hun klanten. Je hebt altijd snel antwoord. Zelf werk ik uitsluitend op afstand, en ik heb het volste vertrouwen dat mijn boekhouding goed wordt afgehandeld. Het is heerlijk om te weten dat er altijd iemand een oogje in het zeil houdt, terwijl ik bezig ben met mijn eigen ding. En als ik toch eens iets verkeerd inboek, dan is Suzan er als de kippen bij om me te helpen. Aanrader dus :)


 • De Recruitment Trainer · Ellen van Dieren · 21-01-2020 · Review voor Suzan de Wit 4.5

  Accuraat, snel en altijd willen helpen. Alles wat je wenst als ondernemer voor je boekhouder en Suzan maakt dat met zz-perfect helemaal waar.