Facturatie? Zo gebeurd met Moneybird

Wat onze klanten over ons zeggen

 • Sterren

  Top!

  Heel erg blij met de mogelijkheden binnen moneybird; echt de investering waard.

  Emma Horsthuis · 12-09-2023

 • Sterren

  Goed begin is halfe werk

  Goedzoow

  MP Koeriersdiensten & logistiek · 17-11-2023

 • Sterren

  Te gekke too..

  Voor de gewone ondernemert zoals ik is het extreem prettig om een tool te hebben die niet alleen als digitale archiefmap voor je bonnen fungeert, maar ook automatisch van alles voor je regelt. Betrouwbaar, compleet, intuïtief in gebruik. Ideaal.

  Maarten Brand · 23-03-2022

 • Sterren

  geweldig programma

  ik gebruik Moneybird nu sinds een aantal jaar en ben ondertussen ook een stuk gegroeid met mijn bedrijf, nog steeds werkt het programma geweldig voor mij! ik heb gelijk Mollie geïmplementeerd en daardoor krijg ik de betalingen regelmatig veel sneller bijgeschreven. ook offertes uitbrengen en bij akkoord omzetten naar facturen werkt geweldig.

  frank ten Wolthuis · 20-02-2023

Wie is Moneybird en wat kunnen we voor jou doen?

Illustratie rekenmachine en factuur Je producten of diensten verkopen

Facturen sturen

Wanneer je een project hebt afgerond of een product of dienst hebt geleverd, wil je daar natuurlijk voor betaald krijgen. Het is daarom belangrijk goede facturen te sturen. Met Moneybird is dit een fluitje van een cent!

Illustratie lang papier uit envelop Geen omkijken meer naar!

Automatische herinnering versturen

Worden je facturen niet op tijd betaald? Geen nood! Moneybird stuurt automatisch herinneringen op de dag die jij kiest!

Illustratie kalender met omcirkelde dag Elke maand automatisch je facturen versturen

Periodieke facturen sturen

Werk je bijvoorbeeld met abonnementen, dan is deze functie ideaal voor jou. Je maakt periodieke facturen aan en Moneybird verstuurt deze automatisch op het moment van jouw keuze!

Illustratie man met zwart haar en baard met rekenmachine Altijd en overal inzicht in je administratie

Mobiele app

Net een bespreking gehad en beloofd een offerte te sturen? Stel deze dan direct op in de mobiele app van Moneybird. Ook het sturen van facturen of het scannen van je bon gebeurt in een handomdraai.

Wat zijn de kosten?

De eerste 60 dagen zijn altijd gratis. Kies je in die periode voor het 35 euro pakket met betaalrekening? Dan mag je Moneybird inclusief je betaalrekening 6 maanden gratis proberen. Na 6 maanden gaat je €35 pakket automatisch in en kun je zorgeloos je boekhouding blijven doen. De betaalrekening blijft gratis!

Hoe werkt het?

Gratis account aanmaken

Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA: privacy (opent in nieuw tabblad), voorwaarden (opent in nieuw tabblad).