Partners Moneybird

Voor het aanbieden van Moneybird maken we gebruik van een aantal partners. Bij sommige partners slaan we ook gegevens op, daarom zijn het verwerkers en/of subverwerkers in het kader van de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Met onze partners hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen dat de persoonsgegevens veilig verwerkt worden en jouw privacy en die van je klanten gewaarborgd is.

Verwerker & subverwerker

 • Overeenkomst geaccepteerd

  4DMS #

  Voor het versturen van facturen en offertes per post, maken we gebruik van de diensten van 4DMS.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Amazon Web Services #

  We gebruiken de diensten van Amazon voor de serverarchitectuur van Moneybird. Daarbij gebruiken we alleen de diensten aangeboden in Europese datacentra van Amazon.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Appsignal #

  We gebruiken Appsignal voor het debuggen van foutmeldingen vanuit onze applicaties. Appsignal is dusdanig ingesteld dat geen persoonsgegevens doorgegeven worden, maar omdat we dit nooit 100% kunnen garanderen, hebben we wel een verwerkersovereenkomst afgesloten.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Bugfender #

  We gebruiken Bugfender voor het debuggen van onze mobiele applicaties. We sturen niet actief persoonsgegevens door naar Bugfender, maar we kunnen niet 100% garanderen dat Bugfender geen persoonsgegevens ontvangt. Daarom hebben we een verwerkersovereenkomst met Bugfender afgesloten.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Google Cloud Platform #

  We maken gebruik van het Google Cloud Platform voor bepaalde delen van de architectuur van Moneybird. We gebruiken de Europese datacentra van Google.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Google Firebase en Fabric #

  We gebruiken Google Firebase en Fabric voor het debuggen van onze mobiele applicaties. Hoewel we niet actief persoonsgegevens doorsturen naar deze tools, kunnen we niet 100% garanderen dat zij niets ontvangen. Daarom hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google Firebase & Fabric.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Freshdesk #

  Als je contact met ons supportteam hebt, zal het klantcontact verlopen via Freshdesk. We gebruiken het Europese datacentrum van Freshdesk.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Google Suite #

  We gebruiken de Google Suite voor onze e-mail, bestandsopslag en agenda's. Hoewel we niet actief persoonsgegevens opslaan in deze tools, kan het altijd voorkomen dat een persoonsgegeven via e-mail terecht komen in deze tools. We hebben daarom een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google Suite.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Mailgun #

  Voor het versturen van e-mails vanuit Moneybird, inclusief e-mails voor facturen en offertes, maken we gebruik van de diensten van Mailgun. We gebruiken het Europese datacentrum van Mailgun.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Sirportly #

  Als je contact met ons supportteam hebt, zal het klantcontact verlopen via Sirportly. Sirportly is een Brits bedrijf. De Europese Commissie heeft na de Brexit geoordeeld dat het niveau van bescherming van je persoonsgegevens in het VK gelijkwaardig is aan dat in de EU. We hebben het privacy statement van Sirportly doorgelezen om zeker te zijn dat ze zich hier ook aan houden.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Slack #

  We gebruiken Slack voor interne communicatie in ons team. We hebben interne procedures waarin staat dat we nooit persoonsgegevens van onze klanten delen in Slack. Mocht dit per ongeluk toch gebeuren, dan bestaat er een verwerkersovereenkomst met Slack.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Tradeinterop #

  Voor het versturen en ontvangen van facturen via Peppol, maken we gebruik van de API's van Tradeinterop.

Verwerkers

 • Adyen #

  Adyen handelt de betalingen voor Moneybird abonnementen af. Zij ontvangen daarvoor persoonsgegevens voor het incasseren van onze klanten.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Buckaroo #

  Via Buckaroo incasseren we de betalingen voor Moneybird abonnementen. Zij ontvangen daarvoor de persoonsgegevens van onze klanten voor het uitvoeren van de incasso's.

 • Overeenkomst geaccepteerd

  Feedback Company #

  In Feedback Company slaan we reviews van onze klanten op zodat we deze eenvoudig kunnen publiceren op andere websites zoals Google.

 • SurePay #

  We delen de IBAN, bedrijfsnaam en het KvK-nummer met SurePay zodat andere banken een Naam-IBAN controle kunnen doen. Daarnaast controleren we via SurePay of een naam en IBAN die je invoert correct zijn.

Geen (sub)verwerkers

 • Europese Commissie: Btw-nummerverificatie  #

  We gebruiken een API van de Europese Commissie voor het valideren van een btw-nummer. Daarbij sturen we btw-nummers naar de API van de Europese Commissie die mogelijk persoonsgegevens kunnen bevatten. De Europese Commissie slaat deze data niet op en is zodoende geen verwerker van deze gegevens.

 • Kamer van Koophandel #

  We gebruiken een API van de Kamer van Koophandel voor het doorzoeken van het handelsregister. Daarbij sturen we zoektermen naar de API die mogelijk persoonsgegevens kunnen bevatten. De KvK slaat deze data niet op en is zodoende geen verwerker van deze gegevens. Toch hebben we het privacy statement doorgelezen om zeker te zijn dat de KvK goed met de gegevens om gaat.

85% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 695 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren