Collega's vieren een feestje, buiten naast het pand

Uitjes

Jaarlijkse uitjes vinden we bij Moneybird erg belangrijk. Het zorgt voor teambuilding en we leren elkaar op een andere manier kennen.


Naast de onderstaande uitjes is er na ieder project ook een teamuitje wat de projectleden zelf organiseren. Dit betekent dat iedere acht weken elk project iets leuks gaat doen samen! Denk bijvoorbeeld aan samen eten, bowlen, paddellen of karten!

 • Graffiti workshop en kettingreactie #

  2023 #

  Na een heerlijke lunch van de Broodbode (opent in nieuw tabblad) kregen we van Eventbureau Contactmakerz (opent in nieuw tabblad) een instructie over het spuiten van graffiti. Per tweetal maken we een kunstwerk waar een vogel in terug komt. Tijdens de tweede activiteit bouwen we een kettingreactie met allerlei voorwerpen waar natuurlijk ook vogels in verwerkt worden. Als afsluiter een heerlijk diner bij Mazza (opent in nieuw tabblad) in Enschede.

 • Vreemde vogels festival #

  2022 #

  's Middags bouwden we met zijn allen naast ons pand een festival op onder leiding van Bruismakers (opent in nieuw tabblad). Er waren teams voor de aankleding, muziek, foto's/video's, bewegwijzering, promotie (programma en tickets) en er werd een kunstwerk van hout gemaakt. 's Avonds gingen de poorten open voor partners en kinderen en werd er een goed feestje gevierd.

 • Sterrenwacht en kanovaren #

  2022 #

  We begonnen de middag met een rondleiding bij de Sterrenwacht in Lattrop (opent in nieuw tabblad). Vervolgens stapten we zo de kano in om de over de Dinkel te varen. Na een stuk varen weer de bus in, op naar Florilympha (opent in nieuw tabblad) in de Lutte voor een heerlijk buffet. Een geslaagde middag!

 • E-chopper en BBQ #

  2021 #

  Een speurtocht op e-choppers door Denekamp met als afsluiter een BBQ bij Restaurant Fox (opent in nieuw tabblad) inclusief aanhang.

 • Escaperoom & cocktailworkshop #

  2020 #

  Corona dus een online uitje! Strijden tegen elkaar 'in Escaperooms' en vervolgens een cocktailworkshop waarvan we een pakketje thuisgestuurd hebben gekregen.

 • BBQ buffet #

  2020 #

  Na elkaar een tijd niet te hebben gezien door Corona mocht het weer! Onze garage werd omgetoverd tot restaurant met lopend bbq buffet van Slagerij Huuskes (opent in nieuw tabblad).

 • Christmas drive through #

  2020 #

  Na gezellig toeterend in de rij te hebben gestaan reden we allemaal weer naar huis met kerstpakket, een overheerlijke hamburger én toetje van Dorset (opent in nieuw tabblad). Ondanks Corona een leuke afsluiter van dit jaar.

 • Tandem fietsen, Archery tag & Tubing #

  2019 #

  Met de tandem (opent in nieuw tabblad) richting Skicentrum Moser waar we Archery tag (opent in nieuw tabblad) & Tubing (opent in nieuw tabblad) hebben gedaan. Vervolgens met de tandems terug naar kantoor waarna we heerlijk op het roombeek gegeten hebben bij Van Doorn & Doorn (opent in nieuw tabblad).

 • VR City game #

  2019 #

  Met koffers vol gadgets op pad om de geheimen van Delden te ontrafelen via een virtuele city game (opent in nieuw tabblad). Aansluitend heerlijk in het zonnetje genoten van een BBQ bij de Weijenborg.

 • Teambuilding luisteren & vertrouwen #

  2019 #

  Geblinddoekt tussen glaasjes water doorlopen onderleiding van een collega. Dat was één van de opdrachten tijdens deze teamdag waar luisteren en vertrouwen de hoofdrol speelde.

 • Scavenger hunt & Diner Dorset #

  2018 #

  In nette outfits de auto in om door het Twentse landschap te touren. Onderweg moesten er opdrachten voltooid worden. Foto's dienden als bewijs dat je écht op de juiste plek was geweest. Uiteindelijk kwamen we uit bij Dorset (opent in nieuw tabblad) in Borne waar de nette kleding goed van pas kwam en we heerlijk gedineerd hebben.

 • 10 jaar Moneybird weekend #

  2018 #

  Met een oude Amerikaanse tourbus naar Harlingen om over te stappen op een oud zeilschip waar we twee nachten op hebben geslapen. Helaas kon het varen naar Vlieland niet doorgaan gezien een storing met een sluis en weken we uit naar Kornwerderzand. Ondanks dat hebben we een heel gezellig weekend gehad met o.a. een bbq in Enkhuizen.

 • BBQ #

  2018 #

  Onze jaarlijkse BBQ op de derde donderdag van September. Zoals gewoonlijk met aanhang, springkussen voor de kids, olifanten-ranja-automaat en natuurlijk een ijscocar!

 • Curling en tapasworkshop #

  2017 #

  Eerst naar IJsbaan Twente voor een Curling clinic (opent in nieuw tabblad). Wat was dat gaaf! Vervolgens door naar de Twensche Foodhal (opent in nieuw tabblad) waar we zelf tapas hebben gemaakt én natuurlijk opgegeten.

 • Klimmen en survival #

  2017 #

  Wat was het hoog! Maar wet hebben het samen gedaan, de klim- en survival workshop (opent in nieuw tabblad) op het Hulsbeek.

 • Museum en diner #

  2016 #

  Naar het Museum Naturadocet (opent in nieuw tabblad) en vervolgens een kookworkshop onder leiding van Boergondisch (opent in nieuw tabblad).

Één van onze uitjes zelf ervaren?

Bekijk dan snel onze vacatures

86% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 703 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren