Joska Jonas Jonas Administraties

Joska Jonas

-

Boekhouder

Joska Jonas heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.

Maak kennis met Joska Jonas

Tilburg 20 Jaren > 10 Medewerkers MBO

Mijn motivatie in het vak is de interactie met mensen en volgens de geldende regels het maximale resultaat na te streven. Ik probeer naast het beantwoorden van de concrete vragen van klanten en de terugkomende werkzaamheden altijd wat verder te kijken. Hierdoor kan ik pro-actief werken en meer uit de samenwerking halen. Het is zeer motiverend om te zien dat klanten door goede adviezen succesvol kunnen zijn.

Klanten gaan meer en effectiever zelf organiseren in minder tijd en waardoor kosten bespaard kunnen worden. Dan denk ik vooral aan een eenvoudig proces van offreren, factureren en het invoeren van kosten en omzet. Naast de terugkerende standaard werkzaamheden als btw aangifte, loonadministratie en bijvoorbeeld het opstellen van jaarrekeningen zal de rol van de boekhouder meer en meer gericht kunnen zijn op het begeleiden en pro-actief coachen van ondernemers naar een maximaal bedrijfsresultaat. Kortom er kan nog meer rendement uit de samenwerking tussen klant en boekhouder gehaald worden.

Ik wil een maximaal resultaat bereiken binnen de bestaande regelgeving waarbij ik ook let op de persoonlijke situatie en toekomstplannen. Een optimale koppeling tussen prive en zakelijk.


Specialisatie
 • Allround mkb boekhouder

Klantsoort
 • Allround mkbers

Opleidingen
Relevant
 • MEAO Tilburg

Werkervaring
Relevant
 • Boekhouder
  Jonas Administraties | januari 2005 tot Heden
 • Assistent accountant
  LDE Accountants | januari 2003 tot december 2004
Overig
 • Eigenaar & Partner
  Startersadvies Tilburg | december 2005 tot Heden
Recensies

Joska Jonas heeft nog geen reviews

Werk je met Joska Jonas samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Organisatie

Jonas Administraties

Onze focus ligt op het vakkundig advies geven op het gebied van boekhouding in de breedste zin van het woord. De sfeer is ongedwongen en laagdrempelig. Een hele persoonlijke benadering waardoor een omgeving gecreëerd wordt waarbinnen klanten zich openstellen voor waardevol advies 100% passend bij...
Bekijk organisatie