Bied online betaalmethoden aan
bij je facturen

Als je online facturen gaat versturen, wil je dat deze betaald worden. Gebruik online betaalmethoden om je klanten direct via een online betaallink te laten betalen. Je kunt online betaalmethoden aanbieden vanuit een boekhoudpakket en wanneer je producten of diensten via een webshop verkoopt. We leggen je uit hoe je dit betaalproces inricht.
Illustratie opgehouden hand met vallend muntgeld

Payment Service Provider

Wanneer je als ondernemer online je producten of diensten wilt verkopen, kun je er ook voor kiezen om deze direct online te laten betalen. Gebruik een PSP (Payment Service Provider) om betaalmethoden zoals iDEAL, Creditcard of mobiele betalingen te gebruiken. Een PSP geeft de mogelijkheid om je klanten online betaalmethoden aan te bieden en stelt je in staat om betalingen online te incasseren.

Alles over online betaalmethoden
Illustratie stapel boeken met verschillende kleuren

Online betaalmethoden geïntegreerd in je boekhoudpakket

Ideaal is natuurlijk om online betaalmethoden vanuit je boekhoudpakket aan te bieden zonder externe koppeling. Start een incasso online en laat deze automatisch verwerken wanneer je klant heeft betaald. Doordat het hele betalingsproces in je boekhoudpakket is geïntegreerd, houd je de lijnen kort en scheelt het je een hoop tijd!

Meer over Moneybird Online Betaalmethoden (opent in nieuw tabblad)
Illustratie vier vormen aan elkaar verbonden

Externe koppeling voor op je webshop

Verkoop je je producten of diensten via een webshop? Maak dan een koppeling met een externe PSP zoals Mollie. Je klanten betalen online in de webshop en je verwerkt vervolgens zelf de betalingen in je boekhoudpakket.

Uitbetalingen van Mollie verwerken in Moneybird (opent in nieuw tabblad)

Veelgestelde vragen over Moneybird Online Betaalmethoden