Wil ik ondernemen?

Kriebelt het om uit te zoeken of ondernemerschap wat voor jou is? Het lijkt leuk, maar is het dat ook écht? Wij helpen je om vooraf alles op een rijtje te zetten zodat jij die keuze nog beter kunt maken.
Illustratie man met rood haar en een pakketje

Ondernemen

Wat houdt het ondernemerschap allemaal in? En is het iets voor jou? De één zou er nooit aan beginnen, de ander doet niks liever. In dit artikel lees je of ondernemen bij je past en wat een ondernemer een ondernemer maakt.

Lees meer
Illustratie vogel met raket op zijn rug

Je eigen bedrijf starten, wat kost dat?

Hoeveel kost het eigenlijk om je eigen bedrijf te starten? In dit artikel laten we zien welke kosten komen kijken bij de eerste stappen van het ondernemerschap!

Lees meer
Timmerman blaast stof van een kinderstoeltje
Illustratie vogel met VR bril

Branche- en marktonderzoek

Voordat je start met je eigen onderneming is het handig om eerst en branche- en marktonderzoek te doen. Ken je de branche waarin je stapt? En ken je de concurrentie? In ons artikel vertellen we je meer over het branche en marktonderzoek.

Lees meer
Illustratie blije vogel achter laptop met een vleugel omhoog

Parttime ondernemen

Ondernemen naast je baan, studie of gezin? Dat kan heel goed! Zo kan je erachter komen of ondernemen iets voor jou is. Er zijn veel mogelijkheden voor parttime ondernemen en dit artikel vertellen we waar je rekening mee moet houden.

Lees meer

Ondernemersverhalen

Lees ervaringen van andere ondernemers in de beginperiode van het ondernemerschap