OAMKB De Jong & Middelburg

OAMKB De Jong & Middelburg

-

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met OAMKB De Jong & Middelburg

Hilversum > 10 Medewerkers

Financieel advies op maat
De meeste ondernemers willen zo min mogelijk tijd besteden aan de administratie. Het is een verplichting die alleen maar tijd kost en niets oplevert. Door de administratie op een moderne wijze in te richten, op maat gesneden voor het bedrijf, wordt het niet alleen veel eenvoudiger om aan alle fiscale verplichtingen te voldoen, het zal ook voordeel opleveren op het moment dat de aangiftes ingediend worden. Door samen te werken met financieel professionals die niet alleen oog hebben voor fiscaliteiten maar vooral ook voor jouw onderneming kom je verder. De kracht van deze samenwerking wordt onderstreept door OAMKB De Jong & Middelburg.

Groter, beter en nog steeds lokaal actief
OAMKB De Jong & Middelburg is verantwoordelijk voor de regio’s Flevoland, ‘t Gooi, Utrecht en omstreken. Door samen te werken binnen het landelijke OAMKB netwerk van fiscalisten, accountants en juristen is er een solide basis om de krachten te bundelen in een maatschap. Daarin blijft de lokale aanpak gehandhaafd, op basis van een uitgebreid administratiekantoor met een grotere reikwijdte en slagvaardigheid.

Automatiseren schept ruimte voor persoonlijk contact
Als OAMKB De Jong & Middelburg staan we voor een maximaal geautomatiseerde verwerking van administratieve en fiscale data, zo houden we meer tijd over voor persoonlijke aandacht. We communiceren in begrijpelijke taal, en luisteren vooral ook naar de wensen van onze klanten. Vertrouwen is belangrijk voor een goede relatie tussen ondernemer en financieel dienstverlener. Daarom maken we niet alleen afspraken; we zorgen er ook voor dat we ze nakomen! Ons administratiekantoor richt zich op bedrijven binnen het MKB in de meest brede zin, waarbij we ook veel diensten verrichten voor medisch professionals. Je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadvies, het inrichten en bijhouden van de administratie, ondersteuning bij financieringen en nog veel meer.

Duidelijkheid in financiële dienstverlening
Wij zijn gedreven financieel professionals die begrijpen welke behoeften ondernemers hebben. Vooruitkijken en voortbouwen aan een succesvol bedrijf op basis van volledige en inzichtelijke informatie. We werken als administratiekantoor graag samen met ondernemers die openstaan voor verbeteringen binnen de organisatie. Dan is het wel zo prettig dat je kunt overleggen met een adviseur die hetzelfde gevoel voor entrepreneurship deelt, jouw vaste contactpersoon die voor je klaar staat wanneer dat nodig is. En dan is het niet de bedoeling dat je voor iedere vraag en ieder belmoment weer een nieuwe factuur ontvangt. Daarom werken we met vaste tarieven zodat je precies weet waar je aan toe bent. En als er later behoefte is aan extra dienstverlening zullen we daar weer heel duidelijk een prijs voor afspreken, zo kom je nooit voor een onaangename verrassing te staan.

Online en offline bereikbaar
Als online adviseurs zijn we actief vanuit ons kantoor in Hilversum. Hoewel veel communicatie online afgehandeld kan worden, is het uiteraard ook mogelijk om in persoon af te spreken. Daarbij kunnen we op ons kantoor een afspraak inplannen, we komen ook graag bij onze klanten langs. Want hoe goedkoop, snel en veelzijdig digitale middelen ook mogen zijn, persoonlijk contact blijft zeer waardevol om effectief te ondernemen.


Diensten
In huis
  • Allround mkb boekhouder

Prijsstelling
  • Prijs range: €125.00 tot €400.00
Organisatie

De adviseurs