Moneybird en Knab lanceren boekhoudkoppeling

Met trots kondigen we aan dat Moneybird één van de eerste boekhoudpakketten zal zijn met een Knab boekhoudkoppeling. We werken op dit moment samen met Knab aan het afronden van de koppeling. De koppeling zal naar verwachting in januari gelanceerd gaan worden.

Sinds de lancering van banktransacties in Moneybird (opent in nieuw tabblad) in het voorjaar van 2011, hebben we met banken om tafel gezeten om een koppeling te realiseren. Het handmatig inlezen van banktransacties via MT940 bestanden is een ouderwetse manier van werken. Vanaf het begin zijn we daarom in gesprek geweest met de banken om hier een geautomatiseerde oplossing voor te realiseren.

De grootbanken ING, Rabobank en ABN AMRO bieden al langere tijd een boekhoudkoppeling aan, maar hebben geen plannen om dit in de komende jaren uit te gaan breiden met nieuwe boekhoudpakketten. We zijn daarom blij dat Knab dit wel gaat doen en op die manier samen met Moneybird, ondernemers de mogelijkheid geeft om nog eenvoudiger hun boekhouding te regelen.

Op de website van Knab staat meer over de boekhoudkoppeling van Knab (opent in nieuw tabblad). De boekhoudkoppeling met Knab zal alleen beschikbaar zijn in het nieuwe Moneybird.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.