Maak gebruik van de Knab boekhoudkoppeling!

Ongeveer vier maanden geleden hebben we aangekondigd dat er een Knab boekhoudkoppeling in ontwikkeling was. Na enkele maanden in de bèta-versie gedraaid te hebben, kunnen we met trots zeggen dat de koppeling vanaf nu officieel is! Wanneer je gebruik maakt van de Knab boekhoudkoppeling, worden je transacties elke nacht automatisch in je Moneybird account ingelezen. Je hoeft deze dan alleen nog maar te controleren en te koppelen aan je facturen.

Hoe koppel ik mijn Moneybird account aan mijn zakelijke pakket van Knab? #

Heb je een Moneybird account en een zakelijk pakket bij Knab, en wil je gebruik maken van de koppeling? Dan kun je de koppeling maken via je persoonlijke pagina bij Knab. De koppeling is alleen beschikbaar voor de nieuwe versie van Moneybird. Staat jouw Moneybird account nog in de oude versie? Meld je dan aan voor het nieuwe Moneybird via Account > Pakket & betalingen. Heb je nog geen Moneybird account? Maak deze dan direct aan!

Zijn hier kosten aan verbonden? #

Moneybird rekent geen kosten voor het gebruik van de koppeling. Knab brengt €1,50 per maand per zakelijk pakket in rekening.

Meer informatie over de Knab boekhoudkoppeling #

Wil je eerst meer te weten komen over de koppeling? In onze kennisbank vind je meer informatie over bankkoppelingen. Ook op de website van Knab (opent in nieuw tabblad) kun je hier meer informatie over teruglezen.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.