Het nieuwe Moneybird in 2016!

Zo aan het begin van het nieuwe jaar, merken we dat veel van onze klanten vragen hebben over de status van het nieuwe Moneybird. Tijd voor een update!

Status van het nieuwe Moneybird #

Op dit moment werken er al een paar duizend ondernemers dagelijks met het nieuwe Moneybird. Na een periode van intensief testen, zijn we halverwege 2015 begonnen met het overzetten van administraties. Het nieuwe Moneybird heeft zichzelf daarom al ruimschoots bewezen in de praktijk!

We hebben nog geen grote lancering gedaan, omdat we nieuwe gebruikers nog niet perfect kunnen laten landen in het nieuwe Moneybird. Hiervoor willen we graag nog een aantal dingen afronden. De lancering van onze nieuwe website staat voor de komende maanden op de planning.

We merken dat veel gebruikers die overgestapt zijn, in het begin even moesten wennen. Dit is heel normaal en hadden wij ook verwacht. We zijn erg blij dat we veel positieve reacties ontvangen:

“Het ziet er allemaal mooi fris uit met gelukkig meer mogelijkheden. Super!"

"Ik ben erg blij met de nieuwe update."

"Allereerst wil ik toch even zeggen dat ik erg tevreden ben met jullie boekhoud programma."

"Mijn complimenten voor Het Nieuwe Moneybird, geweldig”

"Wat is de nieuwe moneybird fijn zeg!"

We blijven continu luisteren naar feedback van onze klanten om het nieuwe Moneybird nog verder te verbeteren.

Overstappen naar het nieuwe Moneybird #

Het is nu al mogelijk om over te stappen naar het nieuwe Moneybird. Ga daarvoor naar Pakket & betalingen in je account en volg de stappen op. Als je veel werkt met onze iPhone applicatie, raden we je aan om nog even te wachten met overzetten. We werken nog aan nieuwe mobiele applicaties voor het nieuwe Moneybird.

Het nieuwe Moneybird op mobiel #

We hebben vorige jaar bewust gekozen om het nieuwe Moneybird te lanceren zonder mobiele applicaties. Met ons kleine team was het niet mogelijk om alles tegelijk te lanceren. Omdat een groot deel van onze klanten de mobiele applicaties niet gebruikt, gaf dit ons een kans om het nieuwe Moneybird eerder te lanceren en te beginnen met feedback verzamelen. We zijn nog steeds blij met deze keuze, omdat we nu al veel tevreden gebruikers in het nieuwe Moneybird hebben en heel veel verbeteringen hebben kunnen doorvoeren.

Op dit moment zitten we in de afrondende fase voor de mobiele versie van het nieuwe Moneybird. Je gaat hier snel meer over horen!

En dit kun je nog meer verwachten #

Op dit moment werken we aan een reeks gave dingen bij Moneybird. Naast Moneybird op je smartphone, werken we aan een koppeling met Peppol voor het automatisch uitwisselen van facturen tussen boekhoudpakketten. De lancering van de website komt ook dichterbij, daarmee lanceren we ook onze nieuwe abonnementen voor Moneybird. Tenslotte verwachten we in januari de boekhoudkoppeling met Knab te kunnen afronden!

Mocht je specifieke vragen hebben, stuur ons gerust een e-mail op support@moneybird.nl!

Wil je Moneybird ook proberen? Maak nu je Moneybird account aan en probeer het 60 dagen gratis!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.