Maak betaalrekeningpotjes aan en verdeel je inkomsten!

Waarschijnlijk doe je het privé ook: je geld verdelen over verschillende potjes. Een spaarpotje voor een vakantie of weekendje weg, een spaarpotje voor onvoorziene kosten, een spaarpotje voor een nieuwe auto… Zo zorg je ervoor dat je rekening houdt met uitgaven die in de toekomst plaatsvinden. En waarom zou je dat op zakelijk vlak niet ook doen? Met je Moneybird Betaalrekening is het nu mogelijk om automatisch je inkomsten te verdelen over verschillende potjes!

Voordelen #

In juli van dit jaar introduceerden we al btw-sparen, de btw vast opzij zetten zodat je altijd genoeg hebt als je btw-aangifte doet. Als aanvulling op btw-sparen hebben we onze betaalrekeningpotjes geïntroduceerd. Hiermee maak je eenvoudig verschillende potjes aan en verdeel je je inkomsten over deze potjes naar je eigen behoefte.

Potjes aanmaken #

In je Moneybird-administratie maak je naar wens potjes aan. Volgens de Profit First methode (opent in nieuw tabblad) zijn dat bijvoorbeeld: Winst, Salaris, Belastingen en Kosten. Maar dit mag je natuurlijk helemaal zelf weten! Hoe het aanmaken van de potjes precies in zijn werk gaat, lees je in onze kennisbank.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.