Download de PDF van je ingediende btw-aangifte

Eind 2019 lanceerden we de nieuwe feature Elektronische btw-aangifte. Sindsdien is het mogelijk om je btw-aangifte automatisch door Moneybird te laten versturen naar de Belastingdienst. Hiermee is het inloggen in de online omgeving van de Belastingdienst en het overtypen van de gegevens verleden tijd.

Na het lanceren van nieuwe features zoals de elektronische btw-aangifte, zijn deze niet altijd direct helemaal af. We bouwen een goed bruikbare eerste versie, die onze gebruikers kunnen proberen en waar zij feedback op kunnen geven. Afgelopen periode hebben we feedback van onze gebruikers verzameld. Wat er vooral naar voren kwam, was het gemis van een downloadbare PDF van de aangifte.

Vanaf nu is het dus mogelijk om direct na je btw-aangifte de PDF te downloaden. Op de aangifte pagina hebben we een "Download PDF"-knop toegevoegd. Door op deze knop te klikken kun je de aangifte als PDF opslaan. Deze PDF werd voorheen gebruikt om je aangifte in je boekhouding op te slaan. Nu de aangifte al in de boekhouding staat, is dit niet meer noodzakelijk. Maar het kan wel handig zijn als je hem wilt delen met externe partijen.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.