Gebruikers uitnodigen in 'Mijn kantoor'

Als ondernemer kun je soms wel wat hulp gebruiken van een boekhouder. Daarom kan je in Moneybird een boekhouder uitnodigen in je online administratie. Een boekhouder kan ook een ondernemer uitnodigen om Moneybird te gebruiken en samen de administratie in te richten. Een boekhouder of adviseur werkt in Moneybird eenvoudig samen met collega’s in een boekhoudkantoor. Het proces om als boekhouder een gebruiker uit te nodigen in 'Mijn kantoor' in Moneybird is verbeterd. Lees hoe makkelijk dat nu werkt.

Een nieuwe gebruiker uitnodigen #

Als een boekhouder een gebruiker wil uitnodigen om Moneybird te gebruiken, nodigt hij of zij deze uit vanuit de administratie. Via 'Mijn Kantoor' klik je bovenaan de lijst van administraties op 'Nieuwe administratie uitnodigen’. Vervolgens krijgt de nieuwe gebruiker een e-mail met een link waarmee hij of zij een administratie aan kan maken.

Voorbeeld uitnodiging gebruiker in 'Mijn kantoor'

Via de uitnodiging, kan de nieuwe gebruiker direct het aanmeldingsproces doorlopen zonder extra stappen. De gebruiker maakt een eigen account aan, met een eigen inlog en vult vervolgens de bedrijfsgegevens in.

Direct boekhouder toegang geven #

Een boekhouder nodigt een ondernemer nu makkelijk uit met deze uitnodiging via de e-mail. Als een aanmelding via deze weg gaat, biedt Moneybird direct de optie om de gebruiker al bij het aanmelden de toegangsrechten aan de boekhouder en zijn of haar kantoor te geven. Dat scheelt weer een aantal stappen en je kunt direct samen in de administratie aan de slag!

Voorbeeld toegangsrechten boekhouder accepteren als gebruiker

Als je als Moneybird gebruiker je boekhouder en de medewerkers van zijn of haar kantoor toegang geeft, werkt iedereen makkelijk samen. Je werkt in dezelfde administratie, maar dus met een eigen inlog. Zoals het hoort, want we kunnen niet vaak genoeg herhalen dat je natuurlijk nooit je inloggegevens met elkaar deelt. Zo hou je als ondernemer alle persoonlijke rechten voor jezelf en kun je toch goed met elkaar samenwerken!


Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.