Verbeteringen aan de hoofdnavigatie

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt, is de hoofdnavigatie van de applicatie gewijzigd. Met deze update willen we meer de nadruk leggen op de inhoud van de applicatie en de rust terugbrengen zodat jij kunt focussen op het werk dat je gedaan wil krijgen. In de aankondiging heb je al meer kunnen lezen waarom we hebben gekozen voor een update van de hoofdnavigatie. In deze blogpost lichten we de belangrijkste wijzigingen toe. Alle wijzigingen zijn puur visueel, alle vertrouwde functionaliteiten staan nog steeds op dezelfde plek.

Nieuwe blauwe balk

De zwarte navigatiebalk is vervangen voor een rustigere blauwe balk. Deze blauwe balk hebben we al eerder geïntroduceerd in onze mobiele applicaties. Hierdoor is het switchen tussen de mobiele en desktop applicatie nog makkelijker geworden.

Er ligt meer nadruk op het actieve tabblad zodat je altijd weet waar je bent in de applicatie. Daarbij is er door slimmer om te gaan met positie van alle elementen, nu meer ruimte voor de naam van je administratie. Net als in de mobiele applicatie blijft de hoofdnavigatie nu altijd staan aan de bovenkant van het scherm, waardoor je makkelijker kan navigeren tussen de verschillende delen van de applicatie.

De visuele verbeteringen aan de filtering zorgt ervoor dat de inhoud van de pagina meer benadrukt wordt. Door het uiterlijk samen te trekken met de actieknoppen zie je meteen wat de belangrijkste acties zijn en kun je je beter focussen op de inhoud. Er is meer rust en consistentie in de applicatie doordat de hoofdnavigatie beter aansluit bij de inhoud.

Periode selectie

Ben je blij met deze update of heb je feedback over deze update? Laat gerust je reactie achter of mail ons op support@moneybird.nl.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.