Nieuwe navigatie in aantocht!

Begin vorig jaar rolden we als bèta een nieuwe navigatie uit. Het zogenaamde Hero menu. Momenteel maken er ruim 1000 ondernemers gebruik van dit menu, dat we nog altijd in bèta aanbieden. Echter is twee menu’s onderhouden onhandig en onnodig veel werk. En we willen graag aan alle Moneybird-gebruikers een mooi menu aanbieden, dat ook toekomstbestendig is.

Het hero menu heeft ruim een jaar in beta bestaan. We hebben veel inzichten verkregen van de testers en verschillende verbeteringen doorgevoerd. Echter bleek dat niet iedereen er blij mee was, dus was het tijd om terug te keren naar de tekentafel! Afgelopen periode hebben we een nieuwe navigatie ontwikkeld wat naar onze verwachting zowel voor de hero-menu-gebruikers goed werkt, als voor de gebruikers van ons normale menu.

Het hero menu is nu vervangen door de nieuwe navigatie, deze is direct beschikbaar voor de huidige beta-testers. Deze navigatie gaan we weer uitvoerig testen. Als de feedback is verwerkt, wordt de nieuwe navigatie naar alle gebruikers uitgerold.

Nieuwsgierig? #

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe navigatie of wil je de nieuwe navigatie ook al uitproberen? Zet dit dan aan in je account.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.