Nog meer bankkoppelingen beschikbaar via Ponto!

Half februari lanceerden we een koppeling met Ponto. Sinds de koppeling met Ponto hebben we al verschillende nieuwe banken gekoppeld aan Moneybird.

Wie is Ponto? #

Ponto (opent in nieuw tabblad) is een oplossing van de Belgische Isabel Group. Ze heeft van de Nationale Bank een vergunning gekregen om banktransacties te verwerken. Door de samenwerking met Ponto kan Moneybird gebruik maken van deze vergunning en hierdoor verschillende banken koppelen.

Al vrij snel na het ontstaan van de samenwerking met Ponto was de koppeling met ABN AMRO een feit. Daarna volgden in rap tempo ASN, SNS en Regiobank en afgelopen week is ook de koppeling met Triodos gemaakt. In de toekomst zullen we nog meer banken kunnen aansluiten.

Kosten #

Moneybird brengt geen kosten in rekening voor bankkoppelingen. Ponto vraagt maandelijks een bedrag voor het gebruik van de koppeling. Op de website van Ponto vind je meer informatie over de prijzen (opent in nieuw tabblad). Deze kosten worden toegevoegd op je factuur van Moneybird. Dat scheelt weer een extra transactie!

Meer informatie #

Wil je meer informatie? Lees dan ons kennisbankartikel over de bankkoppelingen of bekijk de website van Ponto (opent in nieuw tabblad).

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.