Ook onze website is succesvol verhuisd

Afgelopen woensdag hebben we na een intensieve periode, waarbij het nieuwe pand geheel naar onze smaak is verbouwd en ingericht, eindelijk de intrek genomen in ons nieuwe kantoor. Nadat wij helemaal geïnstalleerd waren was het tijd om ook onze server te verhuizen.

Na onderzoek van onze data-analist Susan, bleek dat op zaterdagochtend onze website het minst intensief gebruikt werd. Dat leek ons dus het beste moment om de server te verhuizen, zodat zo min mogelijk gebruikers hier eventueel hinder van zouden kunnen ondervinden. Natuurlijk gingen we er van uit dat dit zonder problemen zou verlopen, maar je weet natuurlijk nooit van tevoren wat je tegen gaat komen!

Vanmorgen was het zo ver. Met 3 collega’s zijn we begonnen aan deze operatie. Deze verhuizing is natuurlijk een uiterst belangrijke klus die met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd moet worden. Om er voor te zorgen dat we veilig het nieuwe pand zouden bereiken hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo hebben we gebruik gemaakt van een 200 meter lange utp kabel die van het oude naar het nieuwe kantoor reikte zodat de server niet offline hoefde. Daarnaast hebben we onze nerfguns gebruikt voor de beveiliging, zodat onze veiligheid en de veiligheid van de server gewaarborgd was. Ons kon niks gebeuren!

Verhuizen naar nieuwe pand

Een 200 meter lange utp kabel reikte van het oude naar het nieuwe kantoor

De verhuizing verliep zoals verwacht voorspoedig. We zijn geen obstakels tegen gekomen onderweg en niemand heeft hinder ondervonden van de verhuizing. De server is zonder problemen verplaatst en staat veilig op zijn plek in het nieuwe kantoor.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.