Vernieuwde koppelingen met bunq en Mollie.

Je kunt Moneybird koppelen aan vele andere online tools. Denk aan tools voor webwinkels, CRM pakketten, voorraadbeheer, salarisadministratie en banken. Een aantal koppelingen zijn door ons gemaakt, bijvoorbeeld Ponto en Mollie en wanneer we kunnen koppelen met een bank. Achter de schermen zijn we continu bezig deze koppelingen actueel te houden. Daarom hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan het vernieuwen van de koppeling met Mollie en bunq. De meeste gebruikers merken vrij weinig van de updates, maar we willen het je toch even vertellen!

bunq #

Bij bunq is veel veranderd sinds we de koppeling eind 2016 lanceerden. Ook heeft bunq aangegeven dat de ondersteuning vanuit hun kant voor onze oude koppeling gaat stoppen. Hoog tijd om onze koppeling opnieuw op te zetten dus!

Je kunt al een nieuwe koppeling maken met bunq. Maar heb je voor 15 april al een koppeling gemaakt met bunq? Dan is het nodig om eenmalig opnieuw te koppelen zodat je gebruik gaat maken onze nieuwe bunq-koppeling. Moneybird houdt zelf in de gaten of dit voor jouw geldt. En zodra je over kunt stappen, krijg je bij het inloggen in Moneybird een scherm te zien waar we je vragen over te stappen. De koppeling wordt in fases gelanceerd. Het kan dus zijn dat het enkele dagen duurt voordat je dit overstap-scherm te zien krijgt.

Mollie #

Met onze vernieuwde Mollie-koppeling kun je nog eenvoudiger betalingen ontvangen via bijvoorbeeld iDEAL. En is het mogelijk om verschillende Mollie websiteprofielen te gebruiken in verschillende factuurworkflows. De uitbetalingen van Mollie worden automatisch aan de juiste facturen gekoppeld.

Heb je een koppeling met Mollie? Dan vragen we je bij het inloggen om over te stappen naar de nieuwe koppeling zodra dit kan! Ook deze koppeling wordt in fases gelanceerd. Het kan ook hier dus enkele dagen duren voordat je dit overstap-scherm te zien krijgt.

Update maart 2022: Inmiddels kun je ook gebruik maken van Moneybird Payments. Dit zijn alle bekende betaalmethoden, maar dan volledig geïntegreerd in je Moneybird-account. Via een eenvoudige aanmelding activeer je de betaalmethoden. Je klanten kunnen betalen via onder andere iDEAL, Credit Card, Apple Pay of Google Pay. Hier lees je alles over Moneybird Payments.

Waarom in fases lanceren? #

Beide koppelingen worden in fases gelanceerd. Dit betekent dat een groep gebruikers de koppeling eerst kan maken. Hierdoor kunnen we achter de schermen kijken of alles goed gaat en of er nog vragen binnen komen. Het kan dus een paar dagen duren voordat de koppeling beschikbaar is voor alle gebruikers.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.